| Anonim3337777777 a întrebat:

Heyyy TPU!

Am o problema de mai mult timp, poate unii o sa radeti si nu o sa ma luati in seama dar va rog sa o tratati ca atare si sa raspundeti.

Sunt la profil mate info. Imi place unde sunt dar as vrea sa ma transfer la filologie fiindca acolo cunosc cativa fosti colegi si sunt mai multi in clasa decat noi. Vreu acest lucru fiindca mi-e frica, ca nu voi avea la majorat suficienti prieteni sa chem? si daca ma transfer cu siguranta imi voi face mai multi. Am facut un calcul si fara sa ma transfer, as ajunge la un total de 70 de prieteni. Apăi nu stiu daca o fi prea mult sau prea putin sau daca sunt prost?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu gandesti rau dar nu crezi ca ar trebui sa-ti alegi liceul in functie de ceea ce doresti sa faci in viata? Poate ca filologia nu este pentru tine. Daca ai tinut legatura cu ei nu este neaparat nevoie sa te transferi. Părerea mea.

| Salontanul a răspuns:

@ Ioneasca1001 La cum scrii (ca mod de gandire dar si gramatical) nici nu-i de mirare ca ai avut dezamagiri in viata. Nu pari sa ai un intelect prea dezvoltat!

| Liviu a răspuns:

Prieteni? alea's cunostinte tu laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

E unul din cele mai stupide argumente pe care le am auzit pentru a schimba profilul de liceu. In loc sa te gandesti ce viitor vrei si ce pregatire ai nevoie pentru viitorul tau tu te gandesti la cati oameni o sa ai la majorat?

Adica esti pregătit sa renunti la un profil de liceu care iti deschide calea spre aproape toate facultatile si meseriile pentru ca tu cunoști mai multa lume in alta clasa?

| Jassmina a răspuns:

Majoratul nu-i important in viata, dar cariera este decisiva!
Probabil ai doar unul sau 2 prieteni, restul sunt de umplutura, prefacuti, interesati de ceea ce poti sa le oferi, dar care nu-ti vor fii prieteni adevarat, niciodata.

Stai unde esti acum, actualul profil iti ofera oportunitati de munca masive, comparat cu filologia, de unde iesi muncitor necalificat, cu optiuni de vanzator, sau oriunde gasesti ceva fara pretentii.
Nu-ti distrugi un viitor pentru o gloata de oameni!
Nu-ti pui NICIODATA in balanta viata si cariera cu niste necunoscuti.
De fapt, majoratul nu este nimic, o petrecere unde prietenii vor sa vina sa manace, sa bea si sa faca misto de tine (nu cu tine). Nu merita!
Occidentalii nu dau doi bani pe asa ceva. Daca prietenii te apreciaza, te invita ei la resturant in ziua aceea si ei iti platesc tie consumatia. Asa fac occidentalii!

| FreddieM a răspuns (pentru Jassmina):

Aferim madam Ionescu, cata dreptate poti sa ai. Ma regasesc perfect in raspunsul tau. Am vrut sa-ti dau niste voturi pozitive dar am o problema pe care am raportat-o la TPU, sper sa se rezolve. O zi minunata, FreddieM

| Salontanul a răspuns (pentru FreddieM):

laughing

| FreddieM a răspuns (pentru Jassmina):

Chiar si un cretin observa ca greselile din textul tau se daroreaza faptului ca scrii pe telefon si se digiteaza naspa, dar o persoana cu creier e interesata doar de continut. Se pare ca unii nici la stadiul de cretin nu ajung, nefericitii.
O zi buna

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bai, tu esti normal la capushor? Hai sa iti desenez eu - viata in care o sa intri de la 18 incolo nu o sa o petreci alaturi de aia pe care ii chemi la majorat si mai ales nu te plateste nimeni in functie de cit de popular ai fost in liceu sau citi oameni ai avut la majorat! Nimic nu te opreste ca atunci cand nu esti la ore sa iesi in oras cu fostii colegi, daca chiar vreti sa fiti o gasca, insa a renunta la mate/info pentru filologie nu denota decat o lipsa monumentala de inspiratie, ca sa nu ii spun altfel.

| CopilThembel a răspuns:

Ramai acolo unde ești.

| Sn4k3 a răspuns:

Ultima varianta.

| Donsavas a răspuns:

Nu vei fi mai împlinit daca ai la majorat multi prieteni. Important este sa ai puțini si buni.

| AnastasiaK a răspuns:

E o prostie asta. In primul rand, iti poti face prieteni din alte clase si fara sa fii in clasa cu ei. Mai ales daca ai fosti colegi in alta clasa, e perfect ok sa mergi in pauze la ei si asa ii cunosti si pe ceilalti din clasa aia. In al doilea rand, "prietenii" din clasa sunt in general doar la liceu si atat. Mai putin de jumate o sa iti fie prieteni pe bune. Si in al treilea rand, crede-ma ca nu e neaparat bine sa ai multi invitati. Ca nimeni nu are 70-100 de prieteni REALI pe care sa te poti baza oricand, iar cei care iti sunt doar amici s-ar putea sa nu vina din diverse motive si atunci e naspa pentru tine sa faci planuri pentru 100 de oameni si sa te trezesti doar cu 50.

| Yurisa a răspuns:

Stii ca iti poti face prieteni si fara sa fii din clasa respectiva nu? laughing