| Ivan_Ioana_2000 a întrebat:

In vagonurile de dormit de la CFR, post sta o femeie și un bărbat împreună? As vrea sa călătoresc cu prietenul meu și nu găsesc aceasta informație nicăieri happy

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Se spune vagoane, nu vagonuri. Poti sta daca platesti toata cuseta sau nu va deranjeaza sa fiti cu alte doua persoane. De obicei sunt patru paturi.

| Sunshine123 a răspuns:

Bună! Da, nu e nici o problemă, dar ține cont de faptul ca vagoanele cu cușetă nu au doar două paturi în cabină, ci maxim șase suprapuse unele peste altele, deci nu veți fi doar voi acolo, plus ca fiecare doarme în patul lui pentru ca nu e suficient loc pentru două persoane într-unul singur. Puteți sta în aceeași cabină ca să aveți grijă de bagajele voastre pe timpul nopții.

| Comunity a răspuns:

Sigur ca poti happy nu scrie nicaieri si nu este nici o lege ca nu poti sta cu prietenul tau ba din contra daca ti-ar spune cineva ca nu poti ar fi o prostie.
Singura chestie la care trebuie sa fiti atenti e sa gasiti loc unul langa altul si sa va faceti rezervare din timp respectiv cu 30 de zile inainte daca stii ca e un drum lung si des folosit de alti calatori.

Întrebări similare