anonim_4396
Întrebare recomandată | Anonim întreabă:

Neataa! Am si eu o mica-mare problema big grin. Ma aflu in plin proces de a invata sa merg pe role si nu mai am rabdare cu mine. Ma descurc mult mai bine ca la inceput dar inca stau prost la capitolele franat si intors. Daca atunci cand vreau sa ma opresc nu e nicio masina parcata in jur e clar ca asfaltul e al meu laughing). Imi doresc foarte mult sa invat sa ma descurc cat mai natural dar cand vad ca nu-mi iese ma enervez si asta ma descurajeaza. Am si 18 ani si ce e drept mi-ar fi fost mult mai usor daca invatam de mica, desi tin minte ca si mersul pe bicicleta s-a prins de mine putin mai greu desi aveam vreo 7 ani. Aveti niste ponturi? Imi puteti da niste sfaturi? Nu de alta dar cand ma sui pe role am senzatia ca nu voi invata niciodata. Merci anticipat :*.

Răspuns Câştigător
| YoSoyAsi a răspuns:

Încearcă să prinzi curaj, nu îţî face probleme că o să cazi, nu ţi se întamplă nimic, doar o vânătaie sau doua. Încearcă sa mergi fără frică să-ti descoperi stilul de a patina... şi nu renunţa, asta îţî doreşti, asta fă!

4 răspunsuri:
| GANGSTA_6132 a răspuns:

Renuntza la ele ca ai sa-ti rupi capu ))

| TheLordOfTheRings a răspuns:

Pai e cam greu de explicat trebuie sa vezi ca sa inveti, dar iti propun sa nu faci asta http://www.youtube.com/watch?v=brGYNrDwarg, videoul este cu mine in prima zi pe role dar am invatat singur si acum sunt PROFI, am invatat in doar cateva luni. Sper sa fi fost de ajutor.

| RaulMA a răspuns:

Pai pentru inceput ar fi mai usor daca te-ar tine cineva sa nu cazi, apoi cauti o panta micuta sa nu fie prea mare ca ai bulito, cauti o panta mica si iti dai drumu pe ea incerci sa incetinesti daca nu iti merge poti cobora in zig-zag, pe mine m-a ajutat. Funda?

| Bogdan13123 a răspuns:

Eu nu prea merg pe role, adica mergeam cand erma mic, dar merg pe patine destul de mult(iarna). Cand franezi, piciorul din spate, preferabil cel neindemanatic il tii perpendicular pe celalalt, si apesi pe pamant. Franezi usor asa, si cu intorsul, eu pe role puteam sa ma intorc doar gandindu-ma ca vreau sa ma intorc, nici nu trebuie prea mult sa te misti, dar sunt multe manevre, mai bine te lasi putin pe partea pe care vrei sa te intorci si un picior il duci un pic mai spre fata.