Ce faci daca vine Justin Bieber si-ti bate in usa si incepe sa cante? Dau funda celor mai amuzante raspunsuri!
Ce sa fac cu o oaie-curcubeu intrata in coma alcoolica?
Deci exista doua genuri de oameni (masculin si feminin), daca ar fi si oameni neutri?
As vrea sa-i fac o farsa de 1 Aprilie fostului meu prieten. Cam ce sa-i fac? Idei va rog. Cele mai multe, bune si realiste primesc funda.
Cum ar suna melodia lu' Justin bieber- baby, in Chineza?
Cum se numesc dacii care gandesc?
Deci. Mâine știe toată lumea că este 1Aprile. Cine știe să îmi zică niște farse de neuitat?
Sall! Cine imi da si mie niste idei pentru 1 Aprilie amuzante? (Sa nu fie prea costisitoare!) FUNDA + VOT
Ieri am mancat 3 mere! De ce nu ma doare burta sau ficatu sau inima sau orice organ vital?
Scrieti-mi cele mai tari farse de 1 aprilie(care sa pot sa fie facute la scoala) se pun si alea pentru profesori! Muhaha! Dau FUNDA la cele mai amuzante! sa nu fie complicate rau
Deci, din nou, nu te mai considera o persoana urata! Considera- te o frumoasa maimuta. PS de unde pot inchiria un ornitorinc din Narnia? imi trebuie pentru ziua lu' Jack din Twilight (are fantezii...? (mai mult)
Deci ce aveti oameni buni? Nimeni nu mai posteaza nimic? Dar o sa incep eu! Care este diferenta dintre Finetti si Nutela?
Brace yourself, Întrebări cu farse de 1 aprilie are coming.
De ce crezi ca inexistenta brusca a realului poate provoca implozia asimetrica a voluptatii luxului la antipozi?
Ce program aveti in saptamana altfel? Cine o sa se distreze ca la mine este o plictiseala totala...
Ce puteti spune despre Cartof? De ce il cheama Cartof? Cine a inventat Cartofu'? De ce Cartofu' nu se cultiva in copac? O sa mai repet mult cuvantul Cartof? Ohh, iar am zis Cartof. Fuuc* iar am ...? (mai mult)
Ce-ati baut,ba, de numa' postati din secunda in secunda? Alcoolici anonimi...
Nu credeti ca ar trebui categoria Nutella/Finetti? Cine e de acord cu mine?
Bai...azi s-a intamplat ceva taare ciudat:am fost invizizibila! Voua ce lucru ciudat vi s-a intamplat azi? (cuvintele scrise gresit sunt asa intentionat)
Atentie! Unicornul meu a disparut! Este albastru, are o coama alba cu 'suvite' roz, are copite cafenii si scoate sunete de soricel. L-ati vazut?
Care este cea mai folosita fraza a profesorilor vostrii?
Cum scap de o boala numita,, lenecronica " provocata de scoala? :)
Care este cea mai amuzanta replica a unui profesor de al vostru?
Trimiteti-mi si mie poze amuzante dar in romana
Mergeti in vreo tabara la vara? Unde? Funda,o sa hotarasc eu dar cred ca tie, asta care citesti...
Azi,la micul dejun, mancam o felie de Finetti, cand........am terminat-o.Ciudat nu?
Ce ma fac? Fuego vine in vizita la mine...si cel mai rau e ca nu vine singur....ci insotit de mama lui! :(( Daca isi aduce si bradul ma sinucid! :|
Deci...fara deci :P Astazi, am gasit un cartof, l- am curatat de noroi si l- am pus intr- un borcan.M- a rugat sa- i fac baie caalda si i- am facut.Acum e fiert si nu prea mai misca.Ce sa fac? Deja a ...? (mai mult)
Ce credeti Tom l-ar putea prinde pe Twity si silvester l-ar putea prinde pe jerry?
Http://www.youtube.com/watch?v=bes1KgQ1N6g cool nu? :)
Cum vi se pare : https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xp4fRAHShBg P.s. : Muuuuuuuu? =)) Daca va veti utati veti intelege faza :P
Pentru fiecare comentariu Guta primeste un glont in cap. :)). A, da, si, eram ieri la scoala, ma uitam la baiatul de care imi place si apoi o colega m- a tras de acolo si apoiel s- a uitat la mine....? (mai mult)
Daaaa' ia d'aici ca n 'ai servici! da rupaideleleretalalalalaaa...cine asculta Sandu Ciorba? Io-s fan ma! :)
Haios sau fara sens? Daca haios, de ce nu fara sens? Daca fara sens, care e sensul intrebarii?
Am un dragon- care- scuipa- apa- cu- gheare- de- urs- cu- maini- de- leu- cu- cap- de- pisica- cu- picioare- de- ghepard. Cine vrea sa faca echipa cu el? Sa il invingem pe Iepurasul- malefic- ...? (mai mult)
Ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=0mc4_4rhlCg
Ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=-CD7FLbjzuQ
Pupilele din ochi mei au inceput sa se invarta dupa ce s- a terminat "Romani au Talent" Cum fac sa ii opresc? ca intodeauan astept rspunsruile voastre comice si ca de obicei cel mai comic raspuns primeste...? (mai mult)
Am o poblema grava :(( Sticla mea de Capy a luat-o la fuga pe scari pentru ca nu vroia sa ramana goala :( Ce as putea sa fac?
Ce iarnă frumoasă a fost primăvara asta. Nu-i aşa?
Cand iesi afara noaptea, in timpul iernii cand e plin de zapada in curte si luna plina isi lasa lumina peste zapada, si ea straluceste in lumina neagra a lunii, si e acel vant usor, rece si uscat care...? (mai mult)
Uite asa,fac o declaratie Azi am simtit o ciudata senzatie Parcain stomac,isi faceau de cap Niste fluturi. SI ACUM DECLARATIA :* Ashadow, i love you!
Bunaaaaa! Imi dati si mie cateva idei de farse pentru 1 aprilie?:>
Star wars. ^^ http://i.imgur.com/zCWwroo.png Vedeti ca incepe din partea stanga si continua asa: partea dreapt, apoi iar partea stanga si dreapta...
De ce focul este periculos? va astept raspunsurile comice ca intodeauna si ca de obicei cel mai bun raspuns primeste o fundita! voi da funda la ora 21:30.
Ce cacofonii folositi cel mai des? Fau funda pentru cel mai amuzant raspuns.
Cine imi zice si mie cum se mananca un mar? Cel mai amuzant raspuns primeste funda.
Care a fost ultimul lucru ce l-ai mancat?
Un mare artist si pictor, nu-i asa?... http://i.imgur.com/cIR6ApA.png
Baii...nu vi se pare ca lipseste ceva? Adica,parca T/A ar fi incomplet... :S Stai, stiu! Unde naibi e Ashadow?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?