Acum cateva clipe marul era langa mine. Iar cand am postat intrebarea a disparut. Cine mi l- a furat? O fi vorba de... de cine? Eu cred ca lati furat voi, ca l- a luat un cal ori ca a venit la mine in...? (mai mult)
Cine crede in Fuego? xD
Daca ar avea lupul 2 capete, 6 membre, si 10 cozi cum credeti ca ar arata? Accept orice insulta: Urat,prostesc, imbecil...bla bla bla...
Daca ai avea 4 dorinte ce ti-ai alege? Eu: 1.Sanatate. 2.Sa pot zbura. 3.Sa am mai multe jocuri pe PS2. 4.Sa am un infinit de dorinte.
Cine stiu un banc foarte anuzant? dau funda....mai vreau si eu sa rad nu de alta
Cand auzi o ruda,un prieten, un amic, un vecin ca asculta manele ce iti spui in gand? serios acum cel mai amuzant raspuns primeste o funda! :D :)
Doresc sa va aduc aminte ca inca nu mi-am gasit slapi pe masura mea.Am cautat in mall,am cautat la second-hand,am cautat la frizerie,am cautat in piata, am cautat peste tot! Unde mai pot sa caut?
Era o scama in iaurtul meu si acum n-o mai gasesc! Dati-mi-o inapoi!
Deci să vă zic ce mi s-a intâmplat.Aseara m-am culcat cu tricou pe mine. Dimineata m-am trezit fără el. Ce s-ar fi putut intămpla si cine m-ar fi dezbrăcat in somn?
Anunt important! Tobele va rog! Noul magazin Animalus se deschide! :D Reducere doar astazi si numai astazi(poate si maine...cine stie?): Bulldog- pisicozaur- cu- coada- de- hipopotam la doar...? (mai mult)
Mai devreme intrasem pe mess, si vad una cu un status:"Imi lipseste..."Oare e vorba despre creier?
Care mi-a furat Finetti-ul? :(( Dati-mi-l inapoi! :-L
Haoloooooo ce doare lenea...:(( Cum scap de ea?
Pentru fanii anime. Este un anime cu o fetita caruia ii se repeta o zi din viata de n ori (nu este Amnesia), ea avand o sora si parintii ei au murit sau ceva de genu? si un detaliu mai neimportant,...? (mai mult)
Puiului de soim ii este foame! Puiului de soim ii este foame, si vrea sa il manance pe Scooby Doo! Ce sa fac ca sa il opresc? Deja mi- a scos un ochi si abia pot sa tastez! Ce sa ii dau sa manace... Ajutooor,...? (mai mult)
De ce trebuie sa misti de volan cand mergi cu masina? cele mai comice raspunsuri primesc o fundita :D (fara inorogi,curcubee, unicorni si alte chestii mitice sau dinozauri)
Care a fost cea mai amuzanta pacaleala de 1 aprilie a voastra? (funda) :>
Anunt... Pretul cainelui majordom de care va vorbeam in intrebarile precedente s-a scumpit! De ce oare? Ei bine va zic eu: Acum stie si sa... GATEASCA! Face mancare de calitate :)
continuati voi versurile: Nutella de foame nu tine, Asa ca mi-e sete de Cola... funda cel mai haios raspuns.
Daca TPU creeaza dependenta, ar trebui sa se infiinteze o clinica de deztepeurizare?
Helppppp! Ajutooor! Mi-e sete! Ce sa faccccc -.-'?
De ce mi-ai furat castraveciorul?:-w Eu ti-am furat tie banana? :o
imi puteti spune si mie cat mai multe farse amuzante pentru 1 Aprilie? P.S: Nu conteaza cat de exagerate sunt :)).
Daca in seara asta ar veni la tine o tanti, imbracata in negru si cu o coasa in mana si ti-ar zice sa mergi cu ea, ce i`ai spune?
Ce mutra/gest/actiune ai face daca l-ai vedea pe Mickey Mouse fara pantaloni+chilotzei?
Care imi spune un banc tare? Cel mai tare banc din urmatoarele 24 de ore va primi funda!
De ce gainile, ratele, porcii nu zboara?
Cati ani aveti? Si da, am vrut sa pun asta in T/A
Atentie! Citeste ce am zi mai jos. Ce sa imi cumpar dintre un dinozaur- cu- puteri- si- cu- labe- de- urs, mirificul- cal- cu- coada- de- veverita sau poate o soparla- coada- spitoasa- cu-...? (mai mult)
Aveti curaj sa faceti comicuri? Daca da, postatile aici. Stiu ca ...? (mai mult)
Anunt... Mai stiti cainele- politician de care vorbeam? Ei bine, l- am transformat in caine- majordom.IL DAU DE INCHIRIAT! Ce stie sa fac: - Da cu aspiratorul in toata casa - Spala pe jos ...? (mai mult)
Deci....nu stiu ce intrebare sa mai pun :(( am cazut in "lipsa de inspiratie"! :(( ce sa fac? ce intrebare sa pun? :((
Vreau si eu cateva statusuri amuzante! PS. Dau funda!:))))
Ajutorrr TPU! Stau inchisa cu ursuletul meu de plus Kaki in camara. Faza e ca... ursuletul are cancer...:| Ce sa faaaaaaaaaaaaaaaac? Cred ca am intrat in depresie :/...HELP!
Ati baut vreodata apa? Aceasta este o gluma, tratati-o ca atare! :)))
Deci...mai stiti cand am intrebat ce animal sa- mi iau? Ei bine, am acum un...Tobele va rog..Catel- politician! Cum sa- l dresez? Ca tot ce face e sa latre si sa manance.P.S:NU L- AM ALES EU! Doar nu-...? (mai mult)
Dupa o lunga pauza,in care n-am mai postat,vreau sa va intreb ceva:Daca impusc un membru de pe T/A, risc sa-mi stric coafura? P.S:INTREBARE PUSA LA CATERINCA
FUNDA! Cine imi zice cele mai haioase bancuri?
Ce sa fac, cum sa fac, Sa scap de juniorat?! Eu sunt mai molcolm la minte Stau in banca mea cuminte Raspund doar daca am ce Si nici funde nu iau, bre! Aah, nu- i bine,...? (mai mult)
Stiu ca intrebarea s- a mai pus dar...stiti replici de ale profilor, gen> lb rom:draci maimute ti draci urangutani, va rugam sa nu mai urlati in rezervatia naturala! mate: da, iubirea vietii mele?...? (mai mult)
Ce se intampla daca amesec motorina cu benzina intr-o sticla si ii dau foc in timp ce o arunc in aer? :D
Ce cauti acasa? Nu trebuia sa fi azi la scoala?;)
As vrea un banc despre scoli....Care este cel mai tare dau funda! la treaba!
Care este cel mai amuzant nume de fata/băiat pe care l-ai auzit? Cel mai amuzant primește FUNDITA!
De ce se machiaza femeile? De ce nu se machiaza barbatii?
Daca merg cu taxiu cu spatele imi da bani inapoi?
Ca tot se apropie 1 aprilie, am vazut o chestie cu o moneda lipita de asfalt, cu ce se lipsete si in ce locuri[ asfalt/marmura/granit...] si daca stiti in clasa, ce glume pot face?
Ajutor din greseala am aruncat telecomanda jos departe de birou.DE CE MI SE INTAMPLA MIE! Cum as putea sa recuperez! Cea ai proasta idee funda! Apropo ea este pazita de niste hamsteri spatiali si de...? (mai mult)
Cum pot scăpa de cojile de semințe de sub tastatură?
Hey guuuuuyyysss! Ches che voi faceti? Care e cel mai amuzant vis al vostru? cel mai amuzant primeste funda....presimt deja cine o sa castige;))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!