De ce catelului meu inca nu ii este rau dupa ce a mancat 10 vaci? Adica,sa fim seriosi, de obicei manca 50-60 pe zi, iar acum a mancat doar 10... Oare ce are? Este de la leii de ieri? AJUTOOOOR!
Chuck Norris este cu mine in camera...Tocmai imparteam o bucata de prajitura...:D
Eu este tu mare este are esti alegerea lui.Calculatorul este deoarece mare ca tare si ajutati-l! Eu pentru ca Marta cu paine si eu tu! ESTE CORECT? :D
Asta e un jaf! P.S : Trivia/Amuzante bai, lasati caracteru irelevant ca e doar caterinca ba ce pana mea...
Cum dezveţi o pisică din a mânca napolitane? Dar un câine de dulciuri?
Ce-ai prefera: O ciocolată cu gust de căcat, sau un căcat cu gust de ciocolată?
Http://i.imgur.com/miEVEiF.jpg gurls pls
Vand materie cenusie. Cine doreste?
Salut, sunt nou pe aceste site si vreau sa ma ajutati. Problema e ca nu ma pricep la ghicitori si nu- o stiu pe asta: Ce e dulce pentru gura Si strans din alergatura VA ROG NU MA PRICEP LA...? (mai mult)
Eu data trecuta cand atunci pentru ca deoarece nu ca sa e ca numai daca el ca nici daca ca sa nu daca si daca da ca sa daca nu decat ea care nu a pentru ca ea nu, ea da, el nu fiindca atuncia cand borhot...? (mai mult)
Unicornul meu Pupy are doar 6 ani, dar vrea un mobil.Credeti ca ar trebui sa-i cumpar unul? Unicornul vecinilor are doar 4 luni, dar are un Iphone.Va rog, ajutati-ma!
Care e mai tare Gion sina, SIEM Panc sau Da roc? =))
Ai o cada cu apa cu ce scoti toata apa ca sa nu pari nebun o lingura sau o cana?
"(...) Si asa Mamaie a luat locul 1 la gimnastica profesionista etapa nationala anul trecut." Povestea asta mi- o spune bunelul in fiecare serara inainte de stingere. Voua ce povesti fascinante si...? (mai mult)
De ce unicornului meu nu i-a venit inca greata de la curcubeele pe care le mananca? Mananca vreo 40-50 pe zi! Funda la raspunsul care ma ajuta.
Cine merge de dimineata in patru picioare, la pranz in doua, iar seara in trei?
Sa nu lasati nici o data o pisica in camera cu un arici, ce urmeaza e tragic ....pentru arici http://www.youtube.com/watch?v=lmyBYsVOs64
Cui nu- i place sa rada? Ce ziceti daca bagam si noi aici ce ni se pare amuzant? Le faraonu' : http://www.youtube.com/watch?v=QxgI8738Pmk, et le casa mea :http://www.youtube.com/watch?v=7ceeQlSdUtU. Niste...? (mai mult)
Deci(fara deci) sunt de o rebeliune nemaivazuta: astazi am mers cu tramvaiul fara sa validez cardul! (bine, dupa o statie n- am mai suportat vinovatia, am coborat si am fost la biserica sa ma spovedesc,...? (mai mult)
Îmi puteţi da nişte bancuri noi cu bulă? Fundă :)
Cum a fost ziua voastra preferata din toata saptamana, si adica "LUNEA"?
Da cine-i oare ler, cine cine-i oare ler?
Care a fost cel mai retardat status pe care l-ati vazut pe mess? :)) Gen d-astea : sunt pe ciclu, dnd dansez.
In Gta 4 am ajuns la misiunea 85 adica la THe Someone Special si de aici nu-mi mai apar misiuni, ce pot sa fac? scuze pentru categorie.PS:este pe ps3! DAU FUNDOI
Care este cea mai puternica fiinta din lume! Argumentati. Nu vreau un raspuns copy/paste. Funda
Http://www.youtube.com/watch?v=wFoBgSomRcM Dati-mi un mesaj daca v-a amuzat! Eu si acum rad!:)))))))))))))))))
Care-i cea mai trăznită întâmplare/farsă?
As vrea niste rime amuzante si alea de pe google sunt vechi deci Dati-mi niste rime amuzante va rog :D :> :D
Cine mi-a furat borcanul cu nutella?
Heii TPU.:) Am si eu o intrebare:-? Cine imi poate da si mie niste faze haioase de pe TPU..asa de amuzament?:)) FUNDA=p~
1.O broasca fara carapace este fara locuinta sau dezbracata?… 2. O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos? 3.Cum iese un cal alb, care intra in Marea Neagra? 4.Ce facea Mesterul Manole cand o ...? (mai mult)
:)) CE parere aveti? 1. Intri în casă şi se găseşte întotdeauna cineva să te întrebe: Ai ajuns? - Nooo, de fapt este spiritul meu. 2. Ce mai faci? O întrebare la care toţi răspundem:...? (mai mult)
E normal ca vecinul sa aiba un sobolan legat de ventilatorul unei incaperi cu un siret de incaltaminte? Eu cred ca da, deroarece profesoara de franceza are un sobolan legat de poseta.Ea zice ca- i breloc...? (mai mult)
Vrea cineva chifle de casa? Veniti la mine!
Mă plictisesc... Top 5-10 bancuri/culmi știute? P.S: fara link-uri.
Vreau si eu niste bancuri :) Nu link-uri! :D Dau funda celui mai bun banc! :*
Care a fost cea mai jenanta sau amuzanta situatie din viata voastra? Hai sa radem putin;):)) https://www.youtube.com/watch?v=ZRL8NYA3evc
De ce Tarzan nu are barba? 2.Cu ce viteza se deplaseaza intunericul? 3. Zebra este un animal alb cu dungi negre sau negru cu dungi albe? 4.De ce, , prescurtare" este un cuvant asa lung? 5. Daca nimic...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=2_aaPXIFmAE ce nebuniee \m/
Ce inseamna atunci: -cand ma mananca nasul? -cand stranut? SI -cand tsughit?
Lectia de viata nr 3: Prietenii adevarati sunt: - cei ce iti sunt alaturi si la bine si la greu; - cei care iti iau partea si ridica pumnul pentru tine; - cei care nu stau cu tine pentru bani; -...? (mai mult)
Care sunt bancurile si melodiile si filmele la care ai ras cel mai mult in viata? :D
Lectia de viata nr 2: In viata sa dai mereu mai mult decat primesti-legea bataii de strada:))
Lectia de viata nr.1: Daca viata iti da lamai faci o limonada,da daca viata nu-ti da nimic, ii dai tu muye:))
Stie cineva ce inseamna WTF? Ce inseamna!?
Siti cum sunt manelistii sub acoperire? - Tie nu iti plac manele? - Nu ba ce ai numai ascult din clasa a 6- a si cand vine un mojorat - Ba barca nu ascultai manele - Nu bai doar la petreceri ascult...? (mai mult)
Pune-mi 5 intrebari haioase!
Cati de 6 sunt? Sa va vad!...? (mai mult)
Hai noroc,sunt Doc,sunt tatal lor,frate. *fredoneaza* Ah,ia stai,ce rahat turcest spun eu aici,eu sunt Wss :-? Anyway, sokeres mi amigos? Como va merge el life?
Cand aveti acelel momente de prea mult zahar in sange? :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)