Ajutor! Veneam de la scoala si am constatat ca o geanta ma urmareste.M-a urmarit pana acasa iar acum sta rezemata de perete siastapta momentul potrivit sa ma atace.Ce sa fac?
Http://www.youtube.com/watch?v=T-Zu0bRGuUQ * Fetele noastre este frumoase, cinstite, umble cu perele luni împletite * Fetele tale cum este? :3
Doamnee http://www.tpu.ro/adolescenti/buna-tpu-aseara-mi-am-bagat-o-unitate-de-pc-in-vagin-e-posibil-sa-raman-insarcinata/ E posibil?
De ce va temeti? Care sunt "fobiile" voaste? Mie, sincer imi e teama doar sa raman fara muzica mea si prieteni..practic mi‘e frica de plictiseala! :) vreau cele mai amuzante fobii!
Aici vreau sa apara mai multe farse, intamplari ale voastre! amuzante! cel cu cele mai amuzante are o funda!
Bonjour, madame. Je intors with metin2. Now mi- am vandut rinichii si sta ciuma- n mine de vreo' 3- 4 zile. Cum ma pot pisa pe gura? Saptamana viitoare vreau sa- mi vand dantura, o dau pentru jmecherie...? (mai mult)
Daca ai avea un bec un fir de par si un intrerupator ce ai face cu ele?
Acuma-i acu'. Vreau sa imi ziceti glume cu Chuck Norris... de exemplu:,, Chuck Norris poate sa aplaude cu o mana" vreau multe.Dau funda la cea mai Tare!
Dinții de lapte se mai întorc sau Zâna Măseluță îi ia de tot? :/
Ce sa faccc sunt agresat de un iepuras roz :((?
De ce cand invat la matematica vine o girafa si imi fura cartea :((? ce sa fac sa nu imi mai fure cartea? dau funda cine ma ajuta
Am observat ca acum e la moda sa vorbesti despre nuttela.Asa ca scrieti-i nuttelei o urare! Cea mai amuzanta primeste funda!
Ce spuneti de asta? Merita sa mai scriu in continuare? andispunemulte.wordpress.com/2012/12/17/sfarsitul/
Ce are iesi dintr-o combineatie de: -servetele,carti,sosete -nutella,finetti, danone Cel mai amuzant raspuns primeste funda!
In primul rand nu stiu daca este corecta categoria pe care am ales- o dar T/A ne face mereu zambitori si cateodata cand eram trist ma facea mereu mai fericit si bineintels ma facea sa cad uneori de pe...? (mai mult)
Fuego imi complimenteaza cerceii, deci are careva un capastru?
Cine raspunde corect la aceste 3 intebari primeste funda: 1.Cum bagi o zebra in frigider? 2.Cum bagi un hipopotam? 3.Toate animalele au venit la un concert in afara de hipopotam.De ce?
Stiti de ce dinamovistii isi bat copiii? ca se duc cu steaua
Cum ar fi viata fara: -nuttela -creioane -servetele Cel mai amuzant raspuns primeste funda.
Internauti, voi ce faceti de sfarsitul lumii? Eu ma gandeam sa ii scriu o lista de dorinte pentru "Mosul".
Ma simt ca un flamingo. In fine,are cineva o soseta marimea 46, neagra cu dungi verzi?
Stiu ca este o intrebare destul de tampita dar cand scuturi corectorul se aude ca un fel de biluta inauntru imi puteti spune ce este?
Hey guys! V-a pus cineva o intrebare precum ceea ce o sa va intreb eu?:-? What about "goagal transleit"?:))
Care a fost cel mai ciudat lucru pe cate l-ai facut cu nutella?
Daca ai avea un borcan gol cu ce l-ai umple?
Enumeră cel puțin 5 tipuri de nutella care ai vrea să existe! Ex:nutella de cactus. Cele mai multe si mai ciudate primesc funda!
Daca ai fi castigatorul, castigatoarea unui concurs le ce concurs ai alege sa fii castigat? Cel mai ciudat raspuns=
Daca ati muri ati mai trai? Daca o zebra v-ar manca ce ati face? Daca ati fi o perna ce ati face? Cine imi raspunde cel mai amuzant primeste funda!
Ce ai vrea sa ai? -o ciocolata -o sticla goala -un caiet -o lucrare la matemeatica De ce? Cel, cea ce raspunde la toate si motiveaza primeste o
V-ar place sa fiti in locul lui? http://www.tpu.ro/informatii-utilitare/am-18-ani-si-am-diaree-tot-timpul-cum-ies-din-casa-ma-taie-cacarea-nu-stiu-ce-sa-mai-fac-nu-pot-sa-ies-cu-prietenii-ca/
Ce ai vrea sa fi: -inghetata -punga -dovleac -creion -lapte De ce? Cel, cea ce raspunde la toate si motiveaaza de ce(motive amuzante gen ce a raspuns 1A) primeste funda
Ce ai vrea sa fi: -pasta corectoare -un bec -o tastatura -o perna -un servetel De ce? Cea mai amuzanta explicatie primeste funda!
Http://i.imgur.com/cY28K.png voua vi se intampla?
Cam asa am reactionat eu cand am vazut prima data bara aia cu top 3 cei mai acivi useri Trivia/Amuzante... http://i.imgur.com/ptBfc.jpg
Deci facusem un castel din carti iar cartea mea de romana era desupra lui pe un scaun si dintr- o data a cazut si l- a daramat.Altadata era pe dulap si mi- a cazut in cap! Cred ca e posedata.Cum as putea...? (mai mult)
Vreau si eu un schimbator de voce care sa imi faca de ex vocea de 21 de ani. Scuzati Categoria
Ce alegi: -1 cap 4 maini 0 picioare? -1 cap 0 maini 4 picioare? -4 capete 0 maini 0 picioare? -1 cap 2 maini 2 picioare si o magura?
Ce ai alege un tricou sau o bluza cu maneca scurta?
O blonda proasta e pleonasm? O-o
Cine a fost Elodia? Poate ca vi se pare ciudat ca nu stiu, dar tot ce stiu e ca a disparut.
Ce ai face cu o capra?
M-am gandit sa va sâcâi puţin cu un comic... http://i.imgur.com/dDWAl.jpg
Cică pe 21 Decembrie va fi o invazie de cactuşi de la o companie de îmbrăţişări gratis.Tu cum te vei apăra?
Ce ai alege trei maini, trei picioare sau 3 capete? De ce?
Care este cel mai ciudat lucru pe care l-ati facut?
Elodia e la mine sub pat. Ajutor!? Politia @!
Sa va cant un cantecel : Wake up in the morning feeling like P Diddy (Hey, what up girl?) Grab my glasses, I'm out the door, I'm gonna hit this city (Let's go) Before I leave, brush my teeth...? (mai mult)
Voi ce ve-ti face pe 21 decembrie? Adica ce activitati, si cum? Ca sa mai dam la o parte prostia cu "APOCALIPSA"
Http://www.youtube.com/watch?v=mnLltNdQS1U *Se ascunde într-un colţ, se clatină încet*
Şosetă sau sosetă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!