Cine poate sa imi dea si mie sims? nu cont ce nr plzzz pe mess daca se poate, sa fie varianta full id meu e precyous_girl98 cine poate si vrea sa mi-l dea:o3
Nici macar nu stiu la ce categorie sa incadrez intrebarea mea.Am o mica-mare problema, vorbesc de ceva vrema in somn. Ce pot sa fac sa ma controlez? spun tot felul de tampenii:d
Din ce as putea sa-mi fac un costum de CRACIUNITA din mareriale ECHO
Stiu ca suna cam aiurea dar chiar nu stiu.Cum se fac copii pe sims 2? mersi anticipat
A revenit SGM-u Logan Varu' 6?
Eu cu cine fac Banking?
Cine raspunde bine la cele 4 ghicitori are funda plus vot:> 1. Ce sta în umezeala Si nu se uda? 2.Cine zboara, fara sa zboare? 3. ce e pe lume mai scurt si mai lung, mai incet si mai repede, mai...? (mai mult)
Care a fost cel mai penibil lucru care l'ati facut?
Http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/cum-sa-face-hi5/ Exceptand categoria la care este pusa intrebarea, va invit sa va uitati mai in josul paginii la un raspuns anonim : "Ma iubeste ramona?". :))....? (mai mult)
De ce cand caut server la cs nu imi gaseste nici unul? Si mi-am downloadat altu` cs dar tot nu imi gaseste...:(:((... dau FUNDITA:D.
Hey, stie careva povesti de groaza? urgent :D va rog, nu mai dati site-uri ca m-am uitat cam pe toate:D vreau ceva original, daca vi s-a intamplat ceva, puteti inventa sau daca gasiti pe net dati copy/paste.Astept.Cea...? (mai mult)
Care a fost cea mai penibila clipa din viata voastra? dau funda
Cine e infectat de JustinBieberoza? Km ma pot lecui?
Hai sa vedem vreau sa facem o mare povestioare super haioasa dar termenii si conditile mai intai nimeni nu va scrie sfarsit al doile lucru nu vreau printese uitati ca de ex. A fost o data ca niciodata...? (mai mult)
Http://i.imgur.com/r9T3m.png Totul e real, n-am trucat nimic. Deci?
Ma plictisesc si vreau sa aflu mai multe despre voi. Completati mai jos "formularul": 1.Harry Potter sau Twilight?(2p) 2. Katy Perry sau Lady GaGa?(2p) 3. Gossip Girl sau The Vampires Diares?(1p) 4.Rihanna...? (mai mult)
Uitati ceva ce am pus si eu pe hartie repede: http://s2.postimage.org/sELv0-cf1d6415.jpg Cum e?
Credeti ca e adevarat articolul urmator despre masoni? http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/8-demostene-masonul.htm
Care este culoarea voastra prefereta? Cui iii place aceeasi culoare ca si mie ia funda :D
Cine este Lucifer?
Am primit invitaţia să dau o probă de filmare pentru o telenovelă aflată în pregătire şi care se va filma în mare parte în oraşul de pe Bega. Am însă două mari probleme : 1. Ar trebui să...? (mai mult)
Am auzit de curand ca este un fel de joc in care poti sa fi pe coperta revistei stiti vreo unul? sunt fana hannah montana si daca se poate sa fie ceva cu ea ca sa fiu in poza cu ea sau langa ea mersi...? (mai mult)
Am vazut reclama aia cu bebelusele si drezbacatu, au niste bratari fosforescente nu mai stiu cum se numeau:)) glam blam sau ceva de genu, nu-mi pot da seama:D funda
Zilele trecute la facultate, un profesor s-a uitat puţin mai lung la două colege şi a spus la un moment dat : " Fetelor, aveţi grijă cu kilometrajul! " La ce se referea oare?
Hai sa numaram pana la 100! Cine ma ajuta? Incep eu: 1(UNU)
Dau funda celui care imi zice materialele eco.
Intr-un restaurant cineva intreaba : -Serviti mormoloci? -Servim pe oricine, raspunde ospatarul Pe plaja la nudisti : -Vai stimata doamna ce ma bucur ca v-am intilnit! -Se vede, zise doamna cu ochii...? (mai mult)
Continuati poezia "m-am gandit sa fug"
Unde pot gasi cel mai ieftin jocul Beer Tycoon de cumparat?
Am o problema:))! Cum sterg o intrebare?:D
Http://www.youtube.com/watch?v=Kcwc46NQ_6E ce parere aveti? ...si de melodie :)
Buna Cine are ziarul Cancan de azii te rog spune-mi codul:X de la tara mosului plizz dau funda pentru primul raspuns
Cititi: Sa va zic o gluma la care am ras! :D Operator: "In partea dreapta a ecranului, jos, vedeti butanul pe care scrie 'OK'?" Client: "Wow. Cum puteti sa-mi vedeti ecranul de acolo acum...? (mai mult)
Va spun un banc : garcea : cat e semaforu mare nici in zebra nu ma doare! intrebarea mea este : mai stiti si alte bancuri cu garcea?
am sa va pun doua probleme: 1.pe o farfurie sunt 3 mere langa farfurie sunt 3 copii.fiecare copil ia un mar. cum se face ca un mar ramane pe farfurie 2doua mame si 2 fiice trebuie sa mearga la...? (mai mult)
Ati aflat? E pandemie pe TpU.Virusul - Prostilion´Maximus´Exageratus a suferit mutatii genetice si a infectat 98 % dintre useri. Cei mai multi se ragasesc aici : http://www.TPU.ro/familie-relatii/cine-vrei-sa-fie-utilizatorul-anului-2010-pe-TPU-ro-te-invitam-sa-nominalizezi-cel-mai-bun-utilizator-TP
M-am invatat sa stau moca si guvernul asta la toti da de pomana numai mie nu vrea. E corect?
Iabadabadabadoooo :)) http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE funda cui imi da una mai funny a lu' jb
Sall care imi zicce si mie va rog niste statusuri mai amuzante? funda!
Bine bine...am inteles...nu mai vb ca pe mess. ok?:)) deci...corect! care sunt lucrurile amuzante pe care le-ati mai facut?
Care sunt cele mai amuzante lukrury pe care le'aty facut?
Jeny1 intreaba: "Creeaza TPU dependenta?" http://i732.photobucket.com/albums/ww326/chupacabraluvsyew/forevr.jpg Și vroiam doar să aflu cum se face părul albastru...
FUNDAAA! HeeY^^ Am nevoie pls` d` niste jocuri d` grup; x gen adevar sau provocare, leapsa, lapte gros, etc... mz:x cel mai dragut` si detaliat raspuns are fundita:X:X:X restul` vothuri`; x
Care ma ajuta sa promovez un site (pe mess pe unde mai stiti voi) si ce metode de promovare imi recomandati? Dau funda pentru o metoda buna si ieftina ca e criza. Site-ul este http://www.filme-comice.ro...? (mai mult)
Care stie sa copieze fara sa fie prins? imi ziceti si mie plz :D fundita
Azi am intrat pe barn buddy pe hi5 si nu mai am animale, plante, nimic ce pot sa fac sa imi apara inapoi?, fundita:D:D
Vreau sa imi schimb comportamentul in unul mai de "fata cuminte". da-ti-mi cateva sfaturi;)
A murit paramore:|eu i-am luat locul, cine vine la inmormantare? servesc coliva si colaci:))dumnezeu s-o ierte de pacatoasa ca numa vorbea urat si jignea lumea, nesimtita[-(
Spuneti-mi va rog, cateva intrebari gen: "ce e mai greu 1 kg pene sau 1 kg fier?"?;)) thx:*
Ce ghicitori va spuneau bunicile cand erati mici?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?