Daca bag plastelina in frigider, se intareste pana a doua zi? dar daca bag in congelator?
●... Picura lacrimi margele ● Pe obrazul mandrei mele ● Si are bazmaua uda ● Ca nu vrea nimeni s`o f...
Peste 2 saptamani merg la o petrecere de halleween la scoala si as vrea sa ma ajutati cu costumul. ori sa-mi spuneti unde gasesc costume in iasi ori sa ma ajutati sa fac unu.costume pentru baieti plzzzz...? (mai mult)
Pe 31 Octombrie e hallowenul, nu?:d
as vrea sa stiu ce traznai mai faceti voi pe la scoala si in timpul liber? nu ca as vrea sa incerc dar chiar vreau sa stiu daca colegii mei is singurii care o aduc pe d-na director in fiecare zi in...? (mai mult)
Cate animale vedeti in imagine? http://media.glumite.ro/poze/poze_haioase/iluzii_optice-cate_animale_sunt.jpg
TPU! Am avut ieri seara un vis ciudat si nu stiu exact interpretarea lui.Am visat ca erau inundatii.Adica eu locuiesc la etajul 2 si parca apa ajunsese pana la geam.Cand ma uitam in jos, afara,...? (mai mult)
A murit bunicu-n Baie cu o mana Pe clanta si Una pe ****=)))))))))
Am un purice sub blana, problema este ca nu-l gasesc, l-am cautat cu lanterna si observ ca nu-i place lumina:))Alte metode de a gasi acest intrus, aveti?
Vreau si eu o porecla:))nu de piti cu printesa si din astea:))sunt ft nebuna:))si tt timpul rad(nume: eliza sau nikole):X:)cele mai multe si mai frumoase fundita:)
Aseara la mine-n pat M-am trezit cu-n vis grozav Am visat ca bunikuta O trage iar pe Petruta De funtita de codita Si-o lasa far' de mutrita Aceasta tot suspina, Dar mama vaca mulgea Tata el incerca S-o...? (mai mult)
Sti Imi plk fff Mult TPU, sunteti foarte de treaba toti de aici nu vreau sa par un nesimtit dar daca vreti imi dati si mie niste ID deale voastre?:D:X
La ce anume aţi face reclamă?(mă refer la un un obiect la care nu se prea face reclamă, de exemplu, la chei, la jaluzele, etc.)
Tu stii cine e Sheila Dikshit? :)) Ce alte nume amuzante mai stii? Raspunsul: http://www.launpahar.com/? p=187
Salut, poate ca suna mai ciudat, dar voi cum v-ati face serbarea de Craciun, traditionala sau mai "moderna". Diriginta a desemnat niste elevi sa scrie scenariul, si sunt si eu pe acolo:-w. Mi-ar placea...? (mai mult)
Ma cam chinuie curiozitatea sa aflu...cum v-ati inceput anul scolar? Eu l-am inceput cam prost, cu un 7 mare si gras la chimie, cam tampita profa sincera sa fiu, m-a ascultat doar pentru ca? (mai mult)
Exista vreun "hack " pentru a vedea hi5 cuiva chiar dace e pe privat? :)? add ( pink_dream133)
Cine imi zice o gluma sau un banc la care sa rad cu lacrimi. primul care imi da o astfel de gluma (scrisa sau link) primeste
Sti ma cheama mirelus corcodus, pot sa stau la tine-n dus, acasa nu ma primesc pe bunika-tot lovesk, cu mirel prikindel la cules de patrunjel, n-am vazut bai dam cazut, sti ca eu nu te-nteleg si sa...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=HtCn9-n0xhM Ceva amuzant :D ... pentru unii:D
Cine stie mesaje pentru messenger gen alege o litera A esti draguta, B esti rea, etc... una cu tatal nostru care esti in cancelarie, fa-ne noua pauza de 45 minute si ora de 15(care e continuarea?) sau? (mai mult)
Cine imi da si mie niste ideei de cum sa-mi fac parul pentru maine la scoala? :) pentru primul rasp funda :P
Lumee Lumee.acum 5 min mi sa int cel mai frumos lucru.Ma jucam metin si cam de la lvl 17 eram agresiv acum e si event si am noroc la bani si exp.etc am facut si lvl 22 si am scapat de grad fix cand am facut...? (mai mult)
"Cand vine Bad Man, suna tilifonu' si raspund, urla sirena si incepe asta latrand..." http://www.youtube.com/watch?v=Y0MX_--RsJY Sa va mai descretit fruntile dupa o zi de lucru sau de scoala.Cum vi? (mai mult)
o sa facem la scoala o serbare de halloween. ce personaj as putea sa fiu ex. vrajitoare... si as vra si un mic rol mersi mult funda:X
Buna TPU...am chef de ras care imi zice ceva ff amuzant primeste fundita;;):D!
Hiiiii loooooome;)) ce bancuri/statusuri stiti? da' amuzante nu gluma:)) haideti mei, tres'a stie careva. orice:)) dar numai faceti'ma sa rad ca's cam trista... XxfunditaxX;)
Cine-mi spune o gluma foarte amuzanta? funda la care rad cel mai tare:))... fara limbaj murdar va rog
Voi ce faceti in timpul lectiilor? Cel mai hazliu raspuns primeste medalie (fundita)
Cine s-a jucat calatorie spre centrul pamantului? cum pot pune bila alba acolo in lift?:( nu reusesc:((fundita:*
Afara ploua si n-am bani de numarat. Ce-i de facut fratilor?
Lady popular-am o problema, am 2 conturi care nu am nicio legatura unu cu altul(ambele nivel5) si cand vreau sa le pun la provocari zice ca nu se pot infrunta pentru ca au aceias adresa IP. Ce inseamna...? (mai mult)
Ce parere aveti despre emisiunea "Mondenii" :))?
Poate nu cunoasteti? Sau da?:)) http://www.youtube.com/watch?v=puVmKfCwb4M
Va place south parca? eu zic ca melodia asta e mai buna ca originala :D http://www.youtube.com/watch?v=8WnCdf04ba0
Am auzit ca o familie avea 3 copii : unul nascut pe 10.10.2010, unul pe 09.09.2009 si unul pe 08.08.2008. Credeti ca sunt doar simple coincidente?
Hei am venit cu o noua gluma Dece moare un neron in capul unei blonde? De singuratate :)))))
Razvan si Dani isi bat joc de utilizatorii TPU! Ce mesaj le transmiteti? http://neata.a1.ro/faze-tari/Razvan-si-Dani-cu-sfaturi-pentru-dragoste-si-sex_3851.html
Ce bancuri va plac mai mult cele cu Bula sau cu Tigani?
"Windowsul nostru, Care esti instalat pe hard, Deschide-se ferestrele tale, Vie crash-ul tau Ca în 95 asa si în 98. Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua, Si ne iarta partitiile...? (mai mult)
Ma numesc Madalina si am 15 ani.Saptamina trecuta a venit la noi o verisoara de-a mea de 7 ani si tot ma intreaba de jocuri cu avatare dati-mi si mie vreun link sau ceva de genu ...Multumesc pentru? (mai mult)
Aveti un top al bancurilor? hai care ma face sa rad sa cad de pe scaun primeste funda :))
Care este a doua cea mai vorbita limba din lume? 1. Engleza2?
Ce farse sa fac cand cineva doarme?
Hei care e treaba cu palarile de ce le poarta oameni pe cap de ce nu pe fund?
Scuzati categoria;) Stie cineva unde pot gasi rezultatele la concursul Evaluare in educatie? Am auzit de la niste prieteni ca a aparut. Funda.
Niste idei de status funny?;;) dau funda :x
Doi barbati discuta despre vesnica problema: cine se simte mai bine in timpul actului sexual, femeia sau barbatul? O femeie, care se afla prin preajma, ii asculta un timp, dupa care le spune: "Mai,...? (mai mult)
Un tip agata o tipa intr-un bar si o duce la el acasa. Acolo, tipul se dezbraca de camasa si isi incordeaza muschii: - Fata mea, ai aici o tona de dinamita! Tipa deja incepe sa transpire de emotie....? (mai mult)
Un hipiot se urca in autobuz si se aseaza langa o foarte frumoasa si tanara maicuta. La un moment dat, o intreaba: - Ce zici? Putem sa facem sex? - Nu, raspunse ea, sunt maritata cu Dumnezeu. Si,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!