Buna TPU...Stiti jocuri gen clun penguin sau ourworld. spuneti-mi si mie
Hello everybody! Care este cea mai amuzanta faza din viata voastra?;;):X:X:X:X Vreau sa ma rad si nu stiu cum;;):D
Care-i diferenta intre WC si frigider? Nu sti? imi dau seama ce e la tine acasa...
Care e femininul la tren?
Cine credeti ca intra in top 5 pentru prostie si imaginatie extraordinar de bogata de pe TPU? Pentru ca in ultima vreme vad multe specimene pe aici, copii fara viitor.
Vreau si eu niste povesti de groaza inventate de voi sau care chiar s-au intamplat. pentru cea mai infricosatoare
Care este cea mai tare farsa cu Buzdugan, pe care ati auzit-o?
Spunti-mi si mie niste Replici de insultat pe cineva...:))
Ma gandesc la o culoare...Cine o ghiceste primeste funda
Stie cineva cat inseamna "un pumn" in ani?
Veti intra mai rar pe TPU acum ca incepe scoala?
Http://www.youtube.com/watch?v=IS34twxavK8
Auziti stiu ca intrebare prosteasca dar daca un barbat f**e o oaie. oaia o sa nasca pui jumate om jumate oaie? In fine.
Hey unde pot gasi si eu site-uri in care sa fie banguri de genul asta: -Sti bancul cu albinele? -Roiu! ?
Fundita pentru cel mai tare banc! :) :) :)
Cum e o zi tipica de scoala? Inveselisi-ma! Deja unele raspunsuri citite la alte intrebari mi-au ridicat moralul, mai e un pic si voi fi bucuroasa ca s-a terminat vacanta!:X
Ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc Eu lesin de ras de cate ori ma uit la video-ul asta, cand rade tataie ala in galben si ala cu casti in urechi ( parca ar fi gaina ) =)) Mai...? (mai mult)
Vrăbile nu se curentează dacă stau pe firele de curent? Dau fundiţă!
Ati putea sa-mi spuneti servere private de 4story.Inafara de 4story EG ca nu-mi merge contactati-ma la sterparuantonio@yahoo.com
Spuneti-mi si mie vreo 4-5 porecle pentru numele iasmina in afara de.
E cineva interesat de site? am pus noi postari le puteti vedea aici : http://amuzament-saptamanal.blogspot.com/
ziceti-mi si mie niste obiceiuri in noaptea nuntii de pe glob. cele mai amuzante=funda
2 girls 1 finger. Dar 4 girls finger paint? Stiti ce inseamna asta? =))
Cine este Mos Craciun?:))
Stie cineva niste bancuri noi? Plz Funda pentru cele mai amuzante.
Cum copiati? ce metode aveti acusi incepe sc si trebuie sa-mi fac planuri daca nu reuses sa invat tot...(funda)
Ce altceva in afara de asta mai stiti?:)) http://www.youtube.com/watch?v=R99J45PbflI era ceva cu o fetita care avea doar 8 ani si vroia sa isi faca un tatuaj si suna la omu ala care facea tatuaje si asa...? (mai mult)
Cum sa devin avar?
Cum se da funda? cine imi spune si mie?
Cu ce animal va asemanati?!;)) Fizic si la comportament:)).
Ce ati face daca pentru o zi ati fi baiat/fata?;;)
Sunt un baiat din Constanta, ma cheama Frumos, am 25 de ani, 1.75 m inaltime (1.82 cu pantofi), si am observat cu ingrijorare ca am ajuns la 48 de kg in vara asta, si ma simt foarte complexat...? (mai mult)
Care stie cum pot face un site gen quiz, cu intrebari gandite de tine (pentru cineva anume), iar raspunsurile sa le primesti in mail sau sa existe o modalitate de a sti raspunsurile celor care fac quizul?...? (mai mult)
Cum fac o imagine GIF dintr-un clip video? ce program sa folosesc? FUNDITA
Cum e o zi de scoala tipica pentru voi?:))
Va rog, daca puteti sa-mi spuneti mai multe lucruri si cum se joaca Gladiatus. Si de ce linkul "pacalitor" merge la putini oameni?
care stie niste jocuri gen harry potter? funda!
Intr-o zi, Moris se intalneste cu Pandele, Nimirc si Broman. Maris a fost batut si injunghiart., dar unde a fost gasita victima nu erau semne de bataie asa ca politia a stabilit ca Moris a mutin la unul...? (mai mult)
Am descarcat de pe google un sims 2 sampler dar mi-am creat personaj si dupa nu stiu cum sa continui.Nu scrie nici un "next" sau alte din astea. Mi-am salvat "caracterul" dar cum sa ma descurc mai departe....? (mai mult)
Un politician locuia intr-o vila foarte scumpa iar intr-o noapte el se duce la baie unde moare. Dimineata sotia lui suna la politie. Ei ii interogheaza pe toti cei care au fost noaptea trecuta in casa si...? (mai mult)
Oare cum era daca fetele aveau penis si baieti ce au fetele?:))
Mi-a aduc aminte de un film dar nu mai stiu cum se numeste.stiu ca era vorba despre un tanar care era inca virgin si avea un fel de "nasa" spirit care tot il indruma la nebunii(pentru a scapa de virginitate)....? (mai mult)
Care este numele vostru real? Si prietenii cum va spun?:D
Cine joaca ikariam pe zeta?
Cum v-ati descrie pe voi in 10 cuvinte? (adjective).;;)
Buna :)). http://cutie-rotunda.com/x/101-lucruri-de-facut-la-plictiseala Cititi tot, eu am murit de ras:))). Intrebarea e : Stiti si alte chestii super amuzante gen asta? :))). Vreau sa rad. Dau...? (mai mult)
Voi ce sampon pentru matreata i-mi recomandati, ca eu nu gasesc nici unul care are efectul dorit?
Cum se defineste un cocalar? Cine scrie cel mai amuzant primeste fundita :)
Voi ati visat vreodata ca faceti sex cu un personaj animat? Ce personaj?=)) Intreb si eu ca mie mi s-a intamplat. Pe bune!=)) Eu am visat ca fac sex cu Hiccup Horrendous Haddock III din How to train your...? (mai mult)
Care este parerea voastra despre SCOALA?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?