Daca sunteti in fata unei prapastii si de prapastie se mai tin cu un deget parintii tai, mama in dreapta si tata in stanga, pe cine ai salva, pe mama sau pe tata? P. S. Odata ce salvezi unul, celalalt...? (mai mult)
O batrana statea amarata pe un balansoar, tinand in brate motanul ei, Gicuta. Deodata apare o zana care-i spune: - Fiindca ai dus o viata cinstita si ai un suflet bun, iti voi indeplini 3 dorinte! Sta...? (mai mult)
Ati auzit de gluma,, Scaunelul lui Boc,, http://ganduri-andreea.blogspot.com/2010/07/scaunelul-lui-boc-o-gluma-veche-dar.html? Daca da ce credeti despre ea?
Ai fi dispus sa iti vinzi sufletul diavolului pentru indeplinirea oricaror 3 dorinte? A incercat cineva? Este avantajos acest pact si daca da care sunt conditile de cazare in subsol? M-ar intresa de asemenea...? (mai mult)
Buna! Cine ma poate ajuta? Daca iti faci cont pe ladypopular iti ia bani?
Ce lucruri foarte amuzante si penibile vi s'au intamplat?
Pentru ca economia mondiala sa se refaca este suficiet ca: *Chinezii sa nu manance o zi! *Rusii sa nu bea o zi! *Romanii sa munceasca o zi! Voi ce metode ati mai gasi?
Care sunt cele mai penibile momente din viata voastra?
Fundita! Ce urca si coboara fara-ncetare si n-are nevoie de scara?
De ce toti vor porecle?
Porecle pentru numele edy!
Hey, TPU. De curand m-am gandit sa joc reksio si magicienii asa sa imi amintesc cum era si am ajuns la partea cu pasarile haosului si doamne e atat de greu sa le invingi vin prea multe si nu le pot face...? (mai mult)
Cum a fost prima voastra zi la un medic dentist? De obicei se intampla lucruri hazlii.De exemplu:Cand aveam 12 ani aveam o problema cu o masea si mereu cand mancam atingeam nervul. Ei bine, drumul pana...? (mai mult)
2 picioare sta pe 3 picioare langa 4 picioare. 4 picioare da 2 picioare la 3 picioare si 2 picioare se imburda. 2 picioare se enerveaza, ia pe 3 picioare si da 1 picior la 4 picioare. Cine sunt 2 picioare,...? (mai mult)
Cine vine la mare anul asta si la ce plaja?
Vreau si eu o porekla.Ma cheama Sara.
Este un joc chicken invaders eu am si 2 si 3 dar as vrea sa stiu daca este si 4, daca e de unde pot downloada?
Care a fost cea mai penibila clipa din viata voastra?
Tot alerg in ultimii ani dupa fericire, dar ea parca merge cu TGV-ul in timp ce eu abia merg cu caruta cu un singur kal. Ce mijloc de transport e cel mai sigur pentru a ajunge-o din urma? Si mai ales odata...? (mai mult)
Daca ai putea sa-ti pui o dorinta care ar fi? (Va rog observati categoria intrebarii inainte sa raspundeti:)). Multumesc:*! )
Care este cea mai amuzanta sau stupida intrebare care ati gasit-o pe TPU?
Joaca cineva Driver Parallel? Daca da spuneti-mi va rog cun se trece acea misiune la care Slink te supune unor teste (ma refer la aceea dupa ce trebuie sa tragi cu pistolul in niste butoaie. Cea cu masina)Multunmesc!...? (mai mult)
Ce ai face daca ai fi Dumnezeu pentru o zi?
De unde as putea downloada jocuri harry potter de la electronic arts.Mentionez daca se poate complet.
Ce se misca? Steagul sau vantul?
Inventeaza o povestioara funny dar cat mai funny si fundita e a ta;;)
Care sunt cele mai tari perle pe care le-ati auzit la copii? Am sa incep eu cu ale mele si ale verisoarei mele! macaua=macara mat cu mata = matur cu matura ( =)) ) dulea = sotia dulaului cocoasa...? (mai mult)
Imi puteti povesti o inttamplare haioasa sau o rautate facuta unui prieten? cea mai haioasa are fundita.
Care a fost cea mai mare nazbatie pe care ati facut-o? :))
Care este cea mai haioasa experienta a voastra?
Stiti niste sait-uri unde trebuie sa ingrijesti de un animal? Dar un animal pe care il mangai, il scoti la plimbare, te joci cu el, il hranesti cum ai avea unul viu? Imi puteti da si mie va rog?...? (mai mult)
Niste porecle pe Alexandra stiti?:S Dac da dati-mi si mie! Va multumesc!
Care este cea mai amuzanta intamplare care vi s-a intamplat? Funda la cea mai amuzanta.
Vreau si eu o porecla (ma cheama maryana)
Cand un baiat iti spune ca ai fundul mare, asta e un compliment? Sau e o insulta?;))
Ce credeti...am semnal la telefon pe Marte?:))
Ce ai face daca s-ar opri timpul intr-o zi dar nu si pentru tine, daca ar ramane fara miscare toti oamenii fix cum ai pune stop la un film si imaginea ramane fara miscare? :> raspunsul cu cea mai multa...? (mai mult)
Vreau sa va rog si eu. Daca cineva are cont pe clubpenguin, sunteti membrii si nu mai folositi contul va rog imi puteti da contul si paruola? Stiu ca nu e corect si nu condamn pe nimeni daca are ceva impotriva.multumesc...? (mai mult)
Plec dimineata la servici. Pina la autobuz merg pe alee si, cum nu-s singurul care munceste dimineata, ajung doi oameni din urma. Unul scoate tigara si o aprinde, apoi tuseste de vreo trei ori dupa care...? (mai mult)
Hey, am o intrebare.Era mai demult, acum ceva timp un joc foarte frumos cu harry potter cu magii, aventuri si multe altele si imi placea foarte mult.Stiti cum se numea sau daca il pot gasi pe internet?...? (mai mult)
Ce se afla intre soare si pamant?
URGENT! Am inceput sa am si eu boala Justin Bieber. Ce sa fac sa scap de ea?:))
URGENT! Am inceput sa am si eu boala Justin Bieber. Ce sa fac sa scap de ea?
Sa vedem cine imi da cel mai tare banc! Pana pe 25 iulie! Cel mai tare primeste
Hai sa vedem cine spune cel mai tare banc:D castigatorul primeste fundita, pup
La serviciu, la ora 14, iesirea din program fiind la ora 14, 30, trece o colega pe linga mine si ma intreaba de ce nu plec in timp ce toti plecau. I-am explicat doamnei ca mai este o jumatate de ora...? (mai mult)
Facem o afacere? Puneti mana de la mana cate 1 € si cate o felie de salam si tot ce se strange imi dati mie :D Sunt si eu sarac si am nevoie de cate ceva... Dau fundite pentru toti € - asii pe care-i? (mai mult)
Cum o cuceresc pe Bianca lui bote? am auzit ca ai plac de la 20 in sus:|
Hey! Cu ce program as putea sa imi modific vocea asa: http://www.youtube.com/watch?v=L80yKh_uNB4 Sau sa modific vocea de pe o melodie:D
Ce inseamna de fapt lapte de cuc? E o planta sau o expresie care inseamna ceva imposibil?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!