Cum l-ati ucide pe jb?:D
Daca ati gasi un pestisor de aur care implineste 3 dorinte.care ar fi acestea?;));;)
Cui credeti ca i se potriv: "buzele taleee, doua sarmaleee." dau fund(a) :D
Cine are capul rosu si miroase a urina?:))) (nu va ganditi la prostii[-x )
De ce a traversat gaina strada? Pt. cel mai amuzant raspuns dau funda.
O femeie nu se mai opreste din facutu cruci.Va place? http://www.youtube.com/watch?v=WsNFsMO9aLA&feature=related
Cum iese un cal alb care intra in Marea Neagra?
Ce e rosu si vine regulat? Funda 1-ului raspuns corect.
Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie si au fost tratate cu o cafeluta. Dupa ce au stat putin de vorba aceasta le spune: -...? (mai mult)
Dupa voi care ar fi cea mai stupida intrebare care poate fi pusa pe TPU?
Ce-i cu fetele estea obsedate de justin bieber? Ce naiba le-a facut, mai vad pe unele isi fac id-uri sh vorbesc despre el... a innebunit lumea.
Credeti ca Justin Bieber e gay?
Cine imi poate da si mie Downladul de la FinaLongju2 sa-mi dea add dany_naruto_00
Ce jocuri 3D cu parkour exista?
Erau niste filmulete stiu ca se numeau grimm :-? sau ceva de gen'u imi puteti zice si mie de unde as putea sa le vad si eu :D plss funda :X
Care a fost cel mai amuzant lucru pe care la-ti fc? :D
Cautati Where is Chuck Norris pe google si apasati ma simt norocos sau cautati lol limewire si apasati ma simt norocos!
De ce se ineaca de fiecare data tiganul la mal?
Heii.Cum ati omori-o pe miley cyrus? dau funda pentru cel mai tare raspuns;;) :*
Oare cat a baut soferul asta de nu se mai satura? http://www.youtube.com/watch?v=Dz6HDCXUzjs
Buna`:) vreau si eu un link pe youtube unde pot gasi reclama de la star cu pufuletii si floricelele:D... zice el ceva de genul eee floriceleee, iii pufuletiiii, eee seminte.deci imi place super mult dar? (mai mult)
Un tren electric merge de la constanta la Bucuresti... intrebare : In ce directie se duce fumul?! :D
Imaginaza-ti ca esti intr-o barca si se scufunda intr-o apa cu rechini. Cum te salvezi?
Imi spuneti si mie plz cate levele are barn buddy v2?
O tipa si-a inmormantat mama. La inmormantare a cunoscut un barbat pe care nu-l mai vazuse pana atunci. Tipul i s-a parut fantastic, barbatul viselor ei... s-a indragostit de el la prima vedere. Cand s-a? (mai mult)
Puteti sa nu radeti? http://www.google.ro/url?sa=t& source=web& cd=4& ved=0CCAQFjAD& url=http%3A%2F%2Fwww.220.ro%2Ffunny%2FIntrebari-Capcana%2F94nbwro920%2F& ei=Vo9FTMquHdaTsQbm5aRx& usg=AFQjCNHzwUQZFkJTWSAAtoClbDVKU1Nztg...? (mai mult)
Cine stie o poezie haioasa in "engleza"? cel care are cea mai buna poezie va mai primi una prin mesaj+funda
Sa nu va suparati este o gluma... va place? Pana acum nu stiati cu sa faceti o manea de succes in 10 pasi simpli... va spun eu: PASUL 1 Nume de bastan (Elvis, Florin Fermecatoru', Englezu', etc.). PASUL? (mai mult)
Text haios... va place? hora scolarului Hai sa dam mana cu mana, Cei cu 4 la romana, Si cu 2 la geografie, Da-o'ncolo de chimie. Hai sa copiem vecine, Vino-ncoace? (mai mult)
Care a fost cea mai naspa/comica intamplare din viata voastra?:">
Http://www.220.ro/concurs/Super-Eroul-Din-Mine-Sarituri/S9vWlL0HpL/ Ce parere aveti despre acesti copii super talentati?
Unde pot sa vizionez galactick fotball in romana gratuit?
Am o problemă[majoră spun]. Eu seara nu pot să adorm aşa că încep să număr:-oi nu pot, mai mult mă apucă durerea de cap Nu ştiu ce mi-a venit aseară şi am început: -1 Boc, 2 Boci, 3...? (mai mult)
Care este sportul national al Romaniei? categoria:trivia/amuzante;)
De ce nu serbeaza francezii nimic cu focuri de artificii?
Http://www.youtube.com/watch?v=snV2_JF4Oes&feature=related tare nu?:)):)):)):))
Ce farse/glume amuzante as putea sa fac la scoala, cand o sa incepem... ceva simplu, dar amuzant totusi!(Dau Fundita).
O situatie fara precedent.In liceu mi se spunea harciog, pe TPU tot harciog, acum si colegii de munca au aflat asta si-mi spun tot harciog.Am doi colegi de liceu la serviciu. E posibil sa asist la moartea...? (mai mult)
Ce apare de doua ori intr-un moment si nici odata intr-un an?
De ce trebuie sa te faci frate cu dracu doar ca sa treci puntea?
Http://anti-plicti.blogspot.com/2009/01/cat-de-repede-tastezi-2.html#random sa vedem ce repede tastezi
Ce parere avetzy: Exista spirite sau fenomene stranii? A si puteti sa imi ziceti si mie seriale in genu(in afara de mesaje de dincolo si fenomene stranii) Oricum eu inclin sa cred:)
Care este diferenta dintre Lady Gaga si Anda Adam?;)) cel mai amuzant raspuns primeste fundita:)
Eu vreau. Stiu ca si tu vrei. Pasarelele o fac. Turturelele o fac. Dar noi... Noi nu putem :'(. Sa zburam. De ce?
Am facut o aplicatie sociala de facebook, in care completezi propozitii despre prieteni. Ma puteti ajuta cu cateva astfel de propozitii? EX: [user] are cea mai tare [completare]
Cum gateste un manelist? Fiti originali!
Ce parere aveti despre asta : http://www.220.ro/video/funny/Nume-Hazlii-De-La-Romani/vXwPKRHD4U/ =))=))=))
Jos e o budinca si sus o creanga. te ai prins? raspunde da nu
Daca joaca cineva jocul barn buddy imi puteti spune la ce lv se dau credite, jocul este pe hi5 si sunt numa la lv 45 si de la lv 20 in sus nu mi-a mai dat credit, va rog imi spuneti daca...? (mai mult)
Nu sunt insa, cele mai ciudate nume de pe la noi. Peste 250 de oameni au numele de familie Sarcina. Sunt multi in neamul Putica, in familia Muia, Bucila sau chiar Pipi.:)):)):)):)) De pe lista...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!