Faceti-mi si mie un top 5 nume penibile de hi5.[daca nu stiti 5 merg si 3:D] astept raspunsurile voastre:)
Cine a fost inainte: oul sau gaina?
Haideti ca e caldura afara! Haideti sa ne amuzam putin! Ziceti niste bancuri bune! Fundita apartine celui mai bun banc!
Un om urca scarile, intra in restaurant, mananca bine, apoi iese din restaurant, coboara scarile si moare. De ce?
Vreau sa vad. sau sa aud si eu comentariul de la Olimpia Balti - Dinamo. Ca am auzit ca e criminal :))! Dau fundita clar!
Un tip la Mac: Dati-mi si mie niste cartofi prajiti! Vanzatoarea: De cat? Tipul: Decat cartofi prajiti. :))))
As vrea si eu cele mai amuzante filmulete posibile care sa ma scoata din starea asta de plictiseala. Poate pe acelea care pe voi va amuzat rau de tot? Cele mai multe sau cele care ma fac sa rad primesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre vedetele din romania? ca de ex bomba sexy a lu'fotbalistu d ela steaua:Pcare a fost intrebata ce parere are despre Ilie Nastase., ., si a spus ca nu comenteaza pe nimeni din POLITICA:))....? (mai mult)
Poate ma condamnati ca scriu in direct dar le spun lucrurilor pe nume sxact cum s-au intimplat. A venit un coleg de serviciu si a spus ca, pe linga serviciu, vrea sa mai cistige ceva si in sensul asta...? (mai mult)
Poţi să ştergi Recycle Bin?
Care este diferenta dintre un manelist si un om normal? Sunt cateva la care m_am gandit si eu>
Care categorie va place cel mai mult de pe TPU?
Categorie Bula - Adauga un banc tare Bula - Cele mai tari bancuri adaugate de voi! In timpul orei de dirigentie, profesorul tine o lectie de morala si bune maniere: - Uitati, scenariu:...? (mai mult)
Profesoara ii intraba pe copii: -Copii ce este rosu apris si putin rotund? -Sare bula si zice -O masina de pompieri! -NU! Dar imi place cum candesti... -Maria ce este lucru acela? -Maria spune:Un? (mai mult)
O romanca, la produs in Italia, este acostata noaptea de un client. El: - Cat e scurtu'? Ea: - 50 Euro. O baga in masina, ii da banii si isi face treaba. A doua noapte, figura se repeta, a treia...? (mai mult)
Bula, catre bunicu-sau: - Bunicule, ia-mi, te rog, o inghetata! - Ce spui, ma'? - Cumpara-mi si mie o inghetata! - tipa si mai tare Bula! - Nu mai tipa asa -spune bunicul- ca nu sunt surd!...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Nicolae Guta si un caine?
Profesoara de logica ii intreaba pe copiii din clasa care este cel mai rapid lucru din lume? Din penultima banca, Ionel spune: - Gandul, doamna profesoara! - Gandul? De ce crezi asta, Ionel? -...? (mai mult)
La san andreas mutliplayer cum fac sa imi cumpar haine? m-am dus la un clothes shop si am scris /clothes si zice you are not in a force/organization...
-As dori, taticule, sa ajut un om în vîrsta. Îmi dai niste bani, macar trei-patru mii de lei -Da, baiatule, bravo, e un gest foarte frumos. Uite, ia zece mii de lei. Unde e omul acela sarman? -Pe...? (mai mult)
Se intalnesc un negru si un alb la strand. Zice albul: -Eu cu scula mea pot masura temperatura apei! -Nu cred, zice negrul. Intra albul in apa, iese afara si zice: - sunt 19° Celsius. Negrul controleaza...? (mai mult)
Care a fost cea mai amuzanta intamplare din anul asta?
Ce credeti despre statiunea costinesti? Dar despre hotel azur? eu ma duc in fiecare an acolo si pot sa spun ca sunt multumit.deoarece imi iau camera cu vederea la mare.si e o priveliste minunata cand apune...? (mai mult)
Funny? Bula statea linistit in fotoliu bea o bere si se uita la meci.Vine nevastasa nervoasa si ii trage o tigaie in cap. -Ce ai nevasta ai innebunit? -Ce este cu biletul asta in buzunarul tau"laura...? (mai mult)
Dati-mi niste rime de genul: Nu dati banii pe prostii, faceti poze la copii. cel care da mai multe primeste funda.
Cine joacă metin2.ro şi e pe leonis?
Ce este măslina? Un fruct sau o legumă?
Ati auzit de asta: Cum te cheama? Zor de zeama! Cum te striga? Mamaliga! Cum te bate? Pe la spate! Cum te impusca? Cu o gaina! Acum schimbati voi raspunsurile, dar sa fie haioase.
Care stie raspunsul la problema: Nasul lui Pinocchio are 3 cm.Lungimea lui se dubleaza de fiecare data cand Pinocchio minte. Daca el minte de 6 ori, lungimea nasului va fi:
Cum vi se pare fisierul - http://www.trilulilu.ro/zuzuliki/5203738fa58965? :))
Care a fost cea mai romantica/horror zii a ta
Imi ziceti si mie un joc online de cultura generala (gen conquiztador)?
Lunea viitoare ma duc in tabara cu niste colege si nu stiu ce sa facem sa ne distram... aveti vreunul o idee?
Mi se intampla frecvent sa incerc sa votez inteligent un raspuns si aflu ca nu se poate pentru ca e al meu. Patiti si voi asa? N-ar trebui sa fim lasati sa ne votam singuri raspunsurile? Aveti raspunsuri...? (mai mult)
De ce trece puiul strada?
Cum se sinucid melciii?
am si eu o intrebare in legatura cu GTA S-A...stie careva cum se numeste caciulita aia verde care apare atunci cand pui tinta pe un ped? pentru ca am vazut multe videoclip-uri in care apareau altfel? (mai mult)
Cum se numeste episodul? :)) http://www.youtube.com/watch?v=bi1GNa-ehU8
Era Stefan cel Mare langa o linie de tren.Cum face sa o treaca?
Ajutor un tantar ma ameninta cu pistolul, ce sa fac? va rog ajutor
O intrebare de logica : Ce cuvant se scrie intotdeauna gresit? Primul care raspunde corect primeste fontita! :D
Astazi am ajuns in statia de tren, ma asez linistita pe banca, ma mai uit putin in oglinda sa vad daca nu mi s-a zbarlit blana; ))La un moment dat vine o negresa, se aseaza langa mine, ma uit pe furis...? (mai mult)
Cum as putea sa fac bani pe net? Sau sa lucrez acasa?
Care parte va place mai mult la o inghetata:coaja(nu oaja:))) sau "umplutura";));))? Dau funda pentru. cele mai amuzante!~~
Ce jocuri preferati?
Am vazut la stiri cum spunea cineva despre cineva care a murit;-Au jucat fotbal si mortul a dat gol.Cum o fi reusit?
Sunt sigură că le-aţi mai citit, dar care sunt cele 3 care vă şochează cel mai mult? http://www.compendium.ro/bacalaureat/perle.php
Cat inseamna in milioane 725RON?
Stie cineva cam cit ar costa un gram de minte?:)
Mai asculta vreunul dintre voi "Garcea"? Daca da... Spuneti'mi care este replica voastra favorita. ~Tu esti Mircea? Teapa fraiero...Sunt Garcea~
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocurile Foamei
Ai urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Katniss in arena din Capitoliu? Afla cat de multe stii despre Jocurile Foamei!