Cum strigi un caine fara picioare?;/
Care e diferenta dintre un sinucigas si o fata mare?
O sa muriti de ras! http://alvinsimontheodore10.deviantart.com/#/d2s5327
Ce semnifica acest semn:semnul de comparatie mai mic urmat de un 3? Ca daca as fii putut l`as fii scris dar...nu pot ca nu se vede:-w
Daca ai fi invizibil/a pentru o zi ce-ai face?
Va rog frumos sa imi spuneti siteuri cu jocuri pentru fete gen lume virtuala cand ai o papusa si o imbraci ai o casa cumperi chestii si toate cele.Va multumesc anticipat!
Bree. voi mai vreti ca gabriel fatu sa mai faca farse?
Cine stie cam cate stele sunt pe cer? sunt foarte curios :D
Ce are Schwartzeneger foarte mare, Brad Pitt mic şi Madonna deloc?
Hei,. dau funda cine imi rek niste jocuri bune pentru fte,. gen : lady popular? FUNDA Ca de fiekaredată!
Care este de la scoala numarul 114. Vreau sa stiu clasa, tot numele, diriginta.
Care Joaca Runescape:Care e numele vostru si ce lvl aveti
Cum face un canibal cura de slabire? fundita
Eu sunt dintr-o scoala din bucuresti, scoala nr 114.clasa a 5 a D care a trecut acum a 6 a D, esti clasa de speriat din toata scoala.Eu, fiind blestemata de soarta, sunt exact in clasa aia.Colegii mei,...? (mai mult)
Cine credeti ca va fi norocosul expert al saptamanii ce vine? Pentru ca numai de noroc cred ca poate fi vorba, cred ca am prins mecanismul: se iau 200 de utilizatori, li se scriu numele pe foi, se baga...? (mai mult)
Sall, vreau si eu sa stiu titlul unui film de mai demult, cu niste creaturi mici cu urechi mari care se multiplicau la atingerea apei, pls Fundita!
As vrea sa merg undeva cu verisoara mea, dar parintii nu ma lasa.De ce credeti voi ca ei nu ma lasa? Cum as putea sa-i conving?
Http://www.trilulilu.ro/tigrulmanu/eeff692b5fddaf http://www.trilulilu.ro/tigrulmanu/6c3e722d67886b Garcea la biserica part1, 2.
Daca pe o use scrie,, Ipintrapa propostupulelpe "ce faci?:)) primul raspuns corect primeste fundita!~
Am tot auzit mai multe intrebari referitoare daca exista Dumnezeu. Voi ce credeti.Mergeti la biserica des, va rugati?
Pot sa descar sims pe pc-ul meu de pe un anumit site si daca da, de pe ce site?
Ce e lung, albastru si merge pe sub pamant?
Care'i Gay aici? mana sau piciorul sus:P
Cand ti se pare ca s-a vorbit si s-a facut tot ce era de vorbit si de facut, ti se pare ca ai vorbit mai mult decat ai facut?
Eu şi cu utilizatoarea @izabella03 ne-am gândit să deschidem un magazin de ursulici virgine şi ursuleţi virgini (atenţie, de pluş :))). Ce părere aveţi despre asta? Primele 3 ursulici şi ursuleţi...? (mai mult)
Cum pot trece lvl. 3 la AQUA ENERGIZER? Mă joc din plictiseală. Şi racul ăla vine în jos după mine, cum iau cheia de la el? Mulţumesc.
Cum fac oltenii laptele praf? Primul raspuns corect fundita!
Cine raspunde destul de logic la intrebari ia fundita.Pana si la intrebarile astea sunt raspunsuri. 1)De ce nu suna ocupat cand gresim numarul? 2)De ce in avioane se impart veste de inot, in loc de...? (mai mult)
Daca pe o usa scrie"Interzis gayilor"!"...intri? Motiveaza raspunsul si iei fundita
O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos? Dau fundita. Pana acum nimeni nu s-a prins, haideti ca e simplu.
CAND AI DOUA IUBITE Olanda:Ai doua iubite. Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele. Moldova:Ai doua iubite. Di la tini si audi gilseava aia in fiecari noapti, mai omule? Rusia:Ai...? (mai mult)
Cum ar arata scaunele daca am avea genunchii la spate? vreau raspunsuuuri!
Bunaaa:)vreau si eu site-uri amuzante:)XD
Cum te faci pe imvu v. i. p. cu imvu mafia pentru 1 luna? Cel mai bun si complet raspuns primeste funda:*.
Care este culoarea voastra preferata? Va caracterizeaza? Funda pentru cel mai bun raspuns :P
Care este prima reactie a barbatului care vede o femeie frumoasa in bikini?
Voua cat va tine pateul de foame? Ca mie o ora si 43
Cum se numeste melodia aceia de rihanna care parca zicea... come un rude boy Ceva de genul! help!
Ziceti-mi porecle de la numele Dani. Sa fie faine...multumesc! Dau si fundita
Uite niste ghicitori...cine raspunde la cele mai multe corect va primi funda si restul puncte : -Îti vorbeste Si turceste, Si-orice limba nimereste. -Ce e mare si mai mare Si de nimeni teama n-are? -Ce? (mai mult)
Cine imi explica si mie despre ce a fost vorba in saracii tineri bogati in episodul de azi, 16.06? Sau sa-mi dea episodul cu subtitrare :D mersi dau funda
BUNA cine stie despre BLOODY MARY...cum vi se pare. e adevarat sau nu
Cea mai amuzanta intamplare? Cea mai amuzanta primeste fundita:X
Care a fost cea mai amuzanta intamplare a voastra?
Ce joc vi s-a parut cel mai misto de la e3 2010? mie personal assassins creed:brotherhood, cod:black ops, mafia II si crysis II bat tot anul asta...
Stiti jocuri gen ourworld, club penguin etc.
Vreau sa ma amuz. spuneti-mi niste bancuri. fundita
Cel mai lung cuvant pe care il stiti:))?
Sall, am si eu nevoie de coduri sau programe ca sa fac la OurWorld mai multe flow si gems, test-mode 42 si cryptobiologist le-am incarcat deja Fundita
Mergi pe strada si la un moment dat are loc un accident, intre 2 masini, in fata ta. Daca nu intervi nimeni nu va supravietui. Nu poti salva decat persoanele dintr-o singura masina. Intr-una din ele se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!