Inteleg ca unele intrebari la fel ca si unele raspunsuri sunt penibile, stupide; dar am o propunere pentru cei care dau stupizi aiurea : Sa vina o zi cu mine la antrenament. Mi-am desenat pe manusi cate...? (mai mult)
again! Am dat azi peste jocul pandanda. Si cum sunt mai grea de cap :-" Imi explica cineva cum se joaca? :D Mi-am facut cont... ce sa fac cu Lionica al meu;)) Multumesc.
Cine imi livreaza si mie o pizza la domiciliu? Nu de alta dar nu am timp sa mai mananc din cauza TPU-ului:))
Am vazut la unii poza la hi5...sub forma de oracol (intrebari), unde asi putea sa gasesc si eu asemenea poze?
Dati-mi si mie exemple de provocari la pool pe mess:)) va rog
Cine a desenat seria naruto?
Ce remedii pentru gandul :valeuuu murim toti in 2012? eu am asa ceva: eu la 20 ani la costum elegant ma plimb prin stazile din L. A. si vantul imi bate in plete... iar in spatele meu e valul cu un surfer? (mai mult)
Se poate face sex la distanta? :P
Daca pui o fesa pe o plita incinsa si o fesa pe un bloc de gheata, media e buna, dar, in realitate, e vai de fundul tau!
"Salutare.Am vazut mai de mult cum cineva a facut pui de gaina curcubeu.De atunci tot incerc sa aflu cum a reusit.Am inteles ca s-ar baga tus sau ceva de genul asta in ou inainte sa se puna sub closca....? (mai mult)
Http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste& action=result& id=131& rid=876#testStart Face`ti testul e tare(nu ca asi crede chestiile astea) :)) uitati ce mi-a iesit mie:"Ai fost o dansatoare...? (mai mult)
Stiti o solutie simpla pentru a va sta sanii drept pe piept?
Stiti ca dintre cele doua sotii, cu parteneri amnezici, una era nefericita iar cealalta din contra era foarte multimita? De ce?
Vi s-a intimplat vreodata sa confundati rautatea unui om cu duritatea lui?
Am si eu o rugaminte la voi, stiu ca a trecut sezonul, dar ati putea sa'mi spuneti si mie bancuri cu Mos Craciun :D. Multumesc :) (dau stiti voi ce pentru cele mai amuzante ) P. S. nu vreau sa le dati...? (mai mult)
Http://www.gugle.jw.lt/ numai prima pagina e diferita dar in rest :)) cautarile sunt cele de pe google nu e mare smecherie :-j
Cum pot simula un fault la PES 2010?
Stiti ca baietii nu mai folosesc prezervativul? folosesc doua manusi chirurgicale ...atunci cind sunt singuri!=))
"Am ales pentru lovitura de gratie un maestru, dar s-au ingramadit ciinii."Cum vi se pare?
Ne-am apucat de cateva zile sa tot jucam mima, dar am ramas in pana de idei. Puteti sa veniti cu ceva cuvinte noi care fireste sa se poata mima, gen branaza, mouse, cd writer, ambreaj, fotosinteza?
Sall! Ziceti intamplari amuzante, penibile din viata voastra. :) cat mai multe.;;)
Va place cadoul de Craciun de pe http://lucruri-spontane.blogspot.com/?
Scuzati-ma de intrebare, dar chiar nu m am putut abtine! imi tai unghiile de la picioarsi mi-e lene (deja le am ciopartit, avand o forma necunoscuta ) asa ca ma intreb cine se ofera sa vina la mine sa...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=9Sqj-1-6W_g :)):))mooor de ras:)) Va place?;;)
Cum iese un cal alb, care intra in Marea Neagra?
Ce este mai bun? Spray-ul sau Parfumul?
Pentru la anul, nu mai folosesc teapa. voi folosi asa niste scobitori, ca sa mai intep pe ici pe colo. da imi trebuie o creanga de copac.nu prea am lemn.cine-mi da o creanga? uscata, nu verde? s-au taiat...? (mai mult)
Ce are Schwartzeneger foarte mare, Brad Pitt mic şi Madonna deloc?
Daca ar candida la presedentia Romaniei Serban Huidu si Mihai Gainusa cu cine ai vota?
Vreau niste bancuri ...Cine imi da si mie?;;);;);;)fundita la cele mai multe:)
Dialog;-Tu ai porc anul asta?;-N-am, am renuntat la carnea de porc. Tu ai treaba dupa amiaza? Trecea-i o fuga pe la mine.;-Ce sa fac la tine; Nimic, de decor, sa vada vecinii ca mi-am cumparat si eu.
Ce reprezinta numele vostru? Al meu reprezint iubirea:x http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste&action=question&id=356&cu=1#testStart
Cum o sa arate copilul vostru?:D Al meu o sa fie saten cu ochii negrii si in adolescenta va fi rebel si obraznic:D http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste& action=question& id=391& cu=1#testStart...? (mai mult)
Trei rockeri beti sar de pe un acoperis. Unul a baut Stella, altul Heineken si altul Beck's. Care loveste primul pamantul?
Va plac bancurile seci? Mie da si o sa va postez si voua cateva: Nimeni si Prost au ajuns la mare. Se duc sa faca baie: Nimeni se inneaca! Prost suna la Salvamar: -Ba, se inneaca Nimeni! -Ba,...? (mai mult)
Pentru a-mi vopsi pisica mai intai trebuie sa o tund? E posibil, voi ati incercat?;))
Exista iad? cum o fi pe acolo? jeturi cu plasma? :)) Scaraoski ii primeste pe cei care au gresit la un foc de tabara?:)) Cazanul cu smoala ce o fi? diferenta de asfalt de pe DN1:)) Mai credeti in Iad? ...? (mai mult)
Urgent! Va roooog dati-mi si mie id lui miley cyrus va roooooog:((:(( Am nevoie urgent:))
Ce alegeti dintre bumbac si in?
De cate ori ai patit treaba asta? Mie mi se pare foarte interesant, mai ales pe acest tip de site. http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=OXdsYjFJcWuRpd1RjXzg&this-woman-has-such-a-sexy-voice=
Am primit cadou de la prietenul meu o pisica. Pe langa ca e obeza, mai are si o gramada de blana pe ea. Ce as putea face sa nu-mi supar prietenul. Voua cum va plac pisicutele, cu blana mai multa sau...? (mai mult)
Acum vreo luna la nervi i-am spus prietenului mei ca e putin ' tralala '. El a inteles ca ar avea oarecare talent muzical, de atunci si-a cumparat o chitara, la intalniri nu mai vine dar in schimb...? (mai mult)
Ce bancuri frumoase stiti?
Ziceti-mi cele mai frumoase bancuri si cel mai frumos va fi premiat cu o
Cine ar vrea sa imi dea si mie bancuri amuzante la cea mai amuanta dau fundita multumesc PA!:)
Cum definiti unii oameni care parasesc anumite foruri din orgoliu? Pe aia care infiinteaza siteul respectiv ii numesc inteligenti iar pe ailanti pe care ii acapareaza in defavoarea siteului de unde au plecat...? (mai mult)
am si eu nevoie de ajutor.Pshihiatrul meu mi-a spus ca sunt o persoana normala, ca nu am de ce sa ma preocup, dar vocile din cap imi spun ca nu-i adevarat. Ce sa fac?!
Cine stie cum pot descarca cele mai frumoase filme comedie sau groaza si ex plicatimi cum le descarc multumesc
:( Draga comunitate, am o problema in familie.Am un motan de trei ani si acum doua zile l-am prins ca se masturba in patul meu.era locul meu in fine/nu tinea nici o revista cu hustler in labute ci doar...? (mai mult)
Cine a vorbit cu tatal baniilor?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Misteriosul333 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
MarilenaMari90 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?