TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Trivia / Amuzante

Trivia / Amuzante

• 956
  • 957
  • 958
  • 959
  • 960
Raluca_2845
în 26 Noiembrie 2009 | Raluca_2845 întreabă:

Intro zi, vine Marin agitat acasa.Nevasta il intreaba: "-Ce-ai Marine de esti asa agitat?" "-Pai Veto era sa dau de belea rau de tot.Am fost in padure la lemne si am zis sa ma asez putin ca tare ma dureau...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Raluca_2845
în 26 Noiembrie 2009 | Raluca_2845 întreabă:

Ce faceti, dormiti? Daca da, de ce? Daca nu, nu va treziti sa-mi dati raspunsul:*

10
Răspunde Raportează
adriana_sw33ty_angy
în 26 Noiembrie 2009 | adriana_sw33ty_angy întreabă:

Mai este cineva treaz la ora asta? :D Cine doarme sa ridice mana sus! :D

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Noiembrie 2009 |

Un tip tinar si rupt vai de capul lui cersea pe linga un club.Vine un altul care contrasta serios cu el fiind bogat caruia i s-a facut mila si-i da o suta de euro si-i spune; -Du-te mai in club ia-ti un...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Noiembrie 2009 |

De ce romanii "se pricep la toate"?

13
Răspunde Raportează
ilinca98
în 25 Noiembrie 2009 | ilinca98 întreabă:

Era un desen cu o fata bruneta, cu breton.se termina cu film parca. ea era magiciana la sfarsit.stie cineva cum se numeste?

2
Răspunde Raportează
Bishop
în 25 Noiembrie 2009 | Bishop întreabă:

Ai sarm? Postati ce v-a iesit :) http://www.psihoteste.ro/wp/?page_id=2893%3Cbr%20%3E%3C/a%3E

25
Răspunde Raportează
adriana_sw33ty_angy
în 25 Noiembrie 2009 | adriana_sw33ty_angy întreabă:

Aseara cand am ajuns acasa, neavand ce face am verificat putin "impodobeala" Pt brad.Si am observat ca nu am indeajuns "fundite portocalii(rosi)" :(. Ce ma fac? :-s Ma puteti ajuta voi cu niste fundite?;...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
ViVi
în 24 Noiembrie 2009 | ViVi întreabă:

Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos. Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bishop
în 24 Noiembrie 2009 | Bishop întreabă:

De ce atunci cand aruncam hartie igenica in vasul de toaleta se duce cand tragem apa si atunci cand aruncam servetele nu se duc? :-?

22
Răspunde Raportează
moonY
în 24 Noiembrie 2009 | moonY întreabă:

"Deci am o problema. Dumineca trecuta atrebuit sa merg la un club cu iubitu meu. Deci ne fiind epilata, am pus mana pe briciu lu strabucicu si m-am ras cu spor. Ma doare si acum, da nu asta e problema....? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Sabina_8007
în 24 Noiembrie 2009 | Sabina_8007 întreabă:

Sa vedem cine stie. Care oras era numit, odata, New Amsterdam?

7
Răspunde Raportează
ady2607
în 23 Noiembrie 2009 | ady2607 întreabă:

A disparut intrebarea cu spalatul burtii? ce raspuns a fost desemnat castigator?:))

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Noiembrie 2009 |

Am vazut intrebari in acest sens si nu ma pot abtine; Ptr ce doarme iepurele cu ochii deschisi?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Noiembrie 2009 |

Cum arata Marilyn Manson nemachiati;))?

15
Răspunde Raportează
astertix09
în 23 Noiembrie 2009 | astertix09 întreabă:

Va place stand up comedy? Am gasit pe youtube, filmulete cu actori care practica acest gen, dintre ei am ales Dan Badea si Patricia Nedelea. Intrebarea este, mai sunt si alte actrite care practica stand...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Sabina_8007
în 23 Noiembrie 2009 | Sabina_8007 întreabă:

Sa vedem daca stie cineva? De ce poate sosi acasa o pizza comandata, mai repede decat ambulanta?

8
Răspunde Raportează
cici_6785
în 23 Noiembrie 2009 | cici_6785 întreabă:

Care e diferent intre "gratis" si "degeaba"?

7
Răspunde Raportează
Sabina_8007
în 23 Noiembrie 2009 | Sabina_8007 întreabă:

De ce canta cocosul cu ochii inchisi?

7
Răspunde Raportează
buburuzaucigasa
în 23 Noiembrie 2009 | buburuzaucigasa întreabă:

OK! Va iau pe toti cu mine la munte dar sa nu sforaiti ca o sa patiti si voi la fel:http://www.youtube.com/watch?v=mXLTs3d4De4& feature=related asta este valabil si pentru cei car nu le convine sacul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Johnny11
în 23 Noiembrie 2009 | Johnny11 întreabă:

Cine stie niste jocuri misto din 2008, 2007 sa mi spuna si mie(orice in afara de strategie )

4
Răspunde Raportează
AnaPisikana
în 23 Noiembrie 2009 | AnaPisikana întreabă:

Http://www.youtube.com/watch?v=_HMEFiQWNP8 =)) v-am facut sa radeti?

6
Răspunde Raportează
JeSa
în 23 Noiembrie 2009 | JeSa întreabă:

- Care este diferenta intre a te masturba si a face > sex? > - In principiu nici una, dar daca faci sex mai > cunosti lume...;):P acum sa vad pe voi;;) ce rasp. dati :))! mersi.

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2009 |

Tare:) Un URS, un LEU şi un PORC s-au întâlnit. URSUL zise: "Dacă urlu eu în pădure, toate animalele tremură de frică". LEUL zise: "Dacă eu răcnesc în junglă, toate animalele se înfioară...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
I.Love.Football
în 22 Noiembrie 2009 | I.Love.Football întreabă:

Ce ar trebui sa fac sa'mi provoace amnezie? =))

17
Răspunde Raportează
buburuzaucigasa
în 22 Noiembrie 2009 | buburuzaucigasa întreabă:

Cine vine cu mine in excursie la munte sa dormin in cort?:D:D:D http://www.220.ro/CTdxfDvZ2c/Norocosul-Prezervative-Fosforescente

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2009 |

O ruda de-a mea a murit intr-un accident de avion si oficialitatile se fac ca nu vad si nu au dat nici un fel de despagubiri familiei cum se cuvenea.Mergea linistit pe strada si se uita dupa un avion pe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2009 |

Daca dau raspuns la o intrebare printr-un link de pe google care ar fi meritul meu? Daca e vreun merit va rog frumos sa ma invatati si pe mine sa dau un link pentru ca inca nu stiu.Care se ofera?

20
Răspunde Raportează
aqualuna
Expert TPU
în 22 Noiembrie 2009 | aqualuna întreabă:

Blondă superbă, 28 ani, 90-60-90, IQ=160, licenţiată în fizică nucleară, posesoare de vilă şi Lamborghini, nu vând nimic, doar mă laud. Ce părere aveţi?

19
Răspunde Raportează
Barajag
în 22 Noiembrie 2009 | Barajag întreabă:

Ce faceti atunci cand sunteti cuminti?:))

20
Răspunde Raportează
andi
în 22 Noiembrie 2009 | andi întreabă:

Bula si strula planuiesc sa mearga sa fura gaini, proprietarul afla si noaptea se pune la panda unde era o gaura in gard. bula baga primul capu si primeste una cu bata, pune mana la gura si ai zice lu...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Bishop
în 22 Noiembrie 2009 | Bishop întreabă:

Bula si Strula erau la furat de gaini. Bula ii zice lu' Strula: -Ba, Fi atent! Eu ma duc in curte sa fur gaini, si tu stai ascuns pe undeva si cand vezi proprietarul strigi "6, 6!" Da? -Bine Bula,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
andi
în 22 Noiembrie 2009 | andi întreabă:

Astazi in ziua votului george buhnici reporter protv la ora 09-01 a gresit cuvantul stampila si a rostit "stampula",,, ce spuneti? oare au vazut carcotasii si au auzit?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2009 |

M-a prins in autobuzul de la serviciu inbulzeala in spatele unei colege si ne tinea presati, presati daca intelegeti si un coleg comun sa faca o gluma; -Bai hirciog te tii numai dupa fundul lui x-uleasca.Eu...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
adi
în 21 Noiembrie 2009 | adi întreabă:

Ce sinonime mai stiti pentru a da la crete, a duce mosul in beci, a dresa maimuta?

20
Răspunde Raportează
timbucadrian
în 21 Noiembrie 2009 | timbucadrian întreabă:

Capra si trei iezi si-au pus usa metalica la casa. Noul semnal al caprei pentru iezi va fi:sug lapte. Lupul aude si dupa ce capra a plecat se duce la iezi si le spune:sug lapte, sug lapte, dar iezi de...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
juniper
în 21 Noiembrie 2009 | juniper întreabă:

Http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste&action=result&id=324&rid=1794#testStart Inainte mi-a iesit ca sunt un inorog. Voi cei sunteti? In afara ed oameni :)

20
Răspunde Raportează
în 21 Noiembrie 2009 | hndel întreabă:

Daca s-ar decide extraterestii sa ne cucereasca, credeti c-ar face-o in stilul Independence day, sau cu lasitate prin wc, in timp ce ne facem treaba mare? In ce situatie ati fi mai motivati sa ripostati,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
juniper
în 21 Noiembrie 2009 | juniper întreabă:

Uitati ce test interesant. Voi cat valorati? http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste& action=result& id=117& rid=752#testStart A doua oara sa incerc sa pun la toate da, sa vedem ce iese....? (mai mult)

47
Răspunde Raportează
auran
Expert TPU
în 21 Noiembrie 2009 | auran întreabă:

Credeti ca un mic joculeti haios va mai destinde? http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste&action=result&id=131&rid=876

35
Răspunde Raportează
ioanabanana
în 20 Noiembrie 2009 | ioanabanana întreabă:

Are cineva idee ce inseamna daca te sare o oaie (sau mai multe) in folclorul romanesc? eu banuiesc ca e de rau sau ceva... daca aveti bunici pe langa voi poate stiu ei:D multumesc anticipat

7
Răspunde Raportează
anca2903
în 20 Noiembrie 2009 | anca2903 întreabă:

Care e obsesia voastra?

36
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Noiembrie 2009 |

La un raspuns de al meu aveam 2 voturi stupid. Si cand am intrat mai tarziu pe intrebarea aceea aveam doar 1 singur. De ce? Cum de a disparut? I s-a facut cuiva mila de mine si la sters :))? Voua vi s-a...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
juniper
în 20 Noiembrie 2009 | juniper întreabă:

Va puteti pune piciorul peste cap?

26
Răspunde Raportează
tatiana14
în 20 Noiembrie 2009 | tatiana14 întreabă:

Imi spuneti niste filme de groaza?:DFoarte foarte de groaza:]].

11
Răspunde Raportează
astertix09
în 20 Noiembrie 2009 | astertix09 întreabă:

Credeti ca blonda de pe banerul paginii acesteia este Elena Udrea? http://www.personality-and-aptitude-career-tests.com/index.html Prea seamana!

7
Răspunde Raportează
adriana_sw33ty_angy
în 20 Noiembrie 2009 | adriana_sw33ty_angy întreabă:

Deci vorbesc la modul cel mai scarbos...asta serios, scuze :D, si deja sunt foarte speriata : Unde e burta? Azi de cand am intrat pe site incerc sa o gasesc si zau daca o vad pe undeva :|!;))

18
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Noiembrie 2009 |

Plec la serviciu dar cind vin diseara pe la 11 promit sa dau un coniac de cea mai buna calitate celor care ghicesc ce mamifer zboara noaptea, se ghideaza prin ecolocatie si ziua stau spinzurati prin locuri...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
HepHap
Expert TPU
în 20 Noiembrie 2009 | HepHap întreabă:

Ca tot suntem in electorale, imi anunt candidatura la postul de moderatorul/adminul anului! Vreau sa co-moderez cu drepturi depline (alaturi de Raluca), sa limitez dreptul de a raspunde in functie de...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
JeSa
în 20 Noiembrie 2009 | JeSa întreabă:

Se vindeca stangacia?!, ps. : cica s-ar zice ca-s acele pers. innascute cu talent!:))

6
Răspunde Raportează
  • 956
  • 957
  • 958
  • 959
  • 960
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 10 Ianuarie

9PM întreabă:

Unele proaste înafara de web și sexting, si să își vândă pe telegram conținutul sexual mai știu ceva de la viață? Se mai dau și șmechere și inteligente da ele sunt niste prostituate online!...? (mai mult)
    48 răspunsuri
  • Andreea17M
    trimisă acum 11 ore

Andreea17M întreabă:

Am observat ca sunt foarte multe persoane care au conturile de Instagram suspendata pe motiv ca nu respecta regulile instagramului. dar e ciudat rau. Deja vreo 4 prietene și- au pierdut conturile fara...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • anjellique
    trimisă acum 13 ore

anjellique întreabă:

Hey hey TPU :* M- am vopsit si eu direct peste parul meu saten cu o vopsea mov ca voiam sa arat si eu asa mai anime style ca in jojo si aventura lui bizara daca stiti, insa mi- a iesit culoarea roscat...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 23 ore

Aurel100009 întreabă:

Undeva intr- o casa unde nici nu locuiesc mai vin pe acolo, acolo in casa a ramas un televizor vechi crt si m- am gandit sa il pun in functiune l- am conectat la un digital converter box si la o antena...? (mai mult)
    20 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.886
  • Întrebări: 3.955.088
  • Răspunsuri: 17.669.398
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 22 minute
Ce zici de un quiz?
Tom si Jerry

Tom si Jerry

Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!

Start quiz
Categorii
  • 652.113 Adolescenţi
  • 55.628 Afaceri & Financiar
  • 22.878 Artă şi Cultură
  • 72.897 Auto & Moto
  • 144.270 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.132 Carieră
  • 20.372 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.449 Conversaţii