Intro zi, vine Marin agitat acasa.Nevasta il intreaba: "-Ce-ai Marine de esti asa agitat?" "-Pai Veto era sa dau de belea rau de tot.Am fost in padure la lemne si am zis sa ma asez putin ca tare ma dureau...? (mai mult)
Ce faceti, dormiti? Daca da, de ce? Daca nu, nu va treziti sa-mi dati raspunsul:*
Mai este cineva treaz la ora asta? :D Cine doarme sa ridice mana sus! :D
Un tip tinar si rupt vai de capul lui cersea pe linga un club.Vine un altul care contrasta serios cu el fiind bogat caruia i s-a facut mila si-i da o suta de euro si-i spune; -Du-te mai in club ia-ti un...? (mai mult)
De ce romanii "se pricep la toate"?
Era un desen cu o fata bruneta, cu breton.se termina cu film parca. ea era magiciana la sfarsit.stie cineva cum se numeste?
Ai sarm? Postati ce v-a iesit :) http://www.psihoteste.ro/wp/?page_id=2893%3Cbr%20%3E%3C/a%3E
Aseara cand am ajuns acasa, neavand ce face am verificat putin "impodobeala" Pt brad.Si am observat ca nu am indeajuns "fundite portocalii(rosi)" :(. Ce ma fac? :-s Ma puteti ajuta voi cu niste fundite?;...? (mai mult)
Un preot locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos. Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica...? (mai mult)
De ce atunci cand aruncam hartie igenica in vasul de toaleta se duce cand tragem apa si atunci cand aruncam servetele nu se duc? :-?
"Deci am o problema. Dumineca trecuta atrebuit sa merg la un club cu iubitu meu. Deci ne fiind epilata, am pus mana pe briciu lu strabucicu si m-am ras cu spor. Ma doare si acum, da nu asta e problema....? (mai mult)
Sa vedem cine stie. Care oras era numit, odata, New Amsterdam?
A disparut intrebarea cu spalatul burtii? ce raspuns a fost desemnat castigator?:))
Am vazut intrebari in acest sens si nu ma pot abtine; Ptr ce doarme iepurele cu ochii deschisi?
Cum arata Marilyn Manson nemachiati;))?
Va place stand up comedy? Am gasit pe youtube, filmulete cu actori care practica acest gen, dintre ei am ales Dan Badea si Patricia Nedelea. Intrebarea este, mai sunt si alte actrite care practica stand...? (mai mult)
Sa vedem daca stie cineva? De ce poate sosi acasa o pizza comandata, mai repede decat ambulanta?
Care e diferent intre "gratis" si "degeaba"?
De ce canta cocosul cu ochii inchisi?
OK! Va iau pe toti cu mine la munte dar sa nu sforaiti ca o sa patiti si voi la fel:http://www.youtube.com/watch?v=mXLTs3d4De4& feature=related asta este valabil si pentru cei car nu le convine sacul...? (mai mult)
Cine stie niste jocuri misto din 2008, 2007 sa mi spuna si mie(orice in afara de strategie )
Http://www.youtube.com/watch?v=_HMEFiQWNP8 =)) v-am facut sa radeti?
- Care este diferenta intre a te masturba si a face > sex? > - In principiu nici una, dar daca faci sex mai > cunosti lume...;):P acum sa vad pe voi;;) ce rasp. dati :))! mersi.
Tare:) Un URS, un LEU şi un PORC s-au întâlnit. URSUL zise: "Dacă urlu eu în pădure, toate animalele tremură de frică". LEUL zise: "Dacă eu răcnesc în junglă, toate animalele se înfioară...? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac sa'mi provoace amnezie? =))
Cine vine cu mine in excursie la munte sa dormin in cort?:D:D:D http://www.220.ro/CTdxfDvZ2c/Norocosul-Prezervative-Fosforescente
O ruda de-a mea a murit intr-un accident de avion si oficialitatile se fac ca nu vad si nu au dat nici un fel de despagubiri familiei cum se cuvenea.Mergea linistit pe strada si se uita dupa un avion pe...? (mai mult)
Daca dau raspuns la o intrebare printr-un link de pe google care ar fi meritul meu? Daca e vreun merit va rog frumos sa ma invatati si pe mine sa dau un link pentru ca inca nu stiu.Care se ofera?
Blondă superbă, 28 ani, 90-60-90, IQ=160, licenţiată în fizică nucleară, posesoare de vilă şi Lamborghini, nu vând nimic, doar mă laud. Ce părere aveţi?
Ce faceti atunci cand sunteti cuminti?:))
Bula si strula planuiesc sa mearga sa fura gaini, proprietarul afla si noaptea se pune la panda unde era o gaura in gard. bula baga primul capu si primeste una cu bata, pune mana la gura si ai zice lu...? (mai mult)
Bula si Strula erau la furat de gaini. Bula ii zice lu' Strula: -Ba, Fi atent! Eu ma duc in curte sa fur gaini, si tu stai ascuns pe undeva si cand vezi proprietarul strigi "6, 6!" Da? -Bine Bula,...? (mai mult)
Astazi in ziua votului george buhnici reporter protv la ora 09-01 a gresit cuvantul stampila si a rostit "stampula",,, ce spuneti? oare au vazut carcotasii si au auzit?
M-a prins in autobuzul de la serviciu inbulzeala in spatele unei colege si ne tinea presati, presati daca intelegeti si un coleg comun sa faca o gluma; -Bai hirciog te tii numai dupa fundul lui x-uleasca.Eu...? (mai mult)
Ce sinonime mai stiti pentru a da la crete, a duce mosul in beci, a dresa maimuta?
Capra si trei iezi si-au pus usa metalica la casa. Noul semnal al caprei pentru iezi va fi:sug lapte. Lupul aude si dupa ce capra a plecat se duce la iezi si le spune:sug lapte, sug lapte, dar iezi de...? (mai mult)
Http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste&action=result&id=324&rid=1794#testStart Inainte mi-a iesit ca sunt un inorog. Voi cei sunteti? In afara ed oameni :)
Daca s-ar decide extraterestii sa ne cucereasca, credeti c-ar face-o in stilul Independence day, sau cu lasitate prin wc, in timp ce ne facem treaba mare? In ce situatie ati fi mai motivati sa ripostati,...? (mai mult)
Uitati ce test interesant. Voi cat valorati? http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste& action=result& id=117& rid=752#testStart A doua oara sa incerc sa pun la toate da, sa vedem ce iese....? (mai mult)
Credeti ca un mic joculeti haios va mai destinde? http://www.clopotel.ro/funny/index.php?module=teste&action=result&id=131&rid=876
Are cineva idee ce inseamna daca te sare o oaie (sau mai multe) in folclorul romanesc? eu banuiesc ca e de rau sau ceva... daca aveti bunici pe langa voi poate stiu ei:D multumesc anticipat
Care e obsesia voastra?
La un raspuns de al meu aveam 2 voturi stupid. Si cand am intrat mai tarziu pe intrebarea aceea aveam doar 1 singur. De ce? Cum de a disparut? I s-a facut cuiva mila de mine si la sters :))? Voua vi s-a...? (mai mult)
Va puteti pune piciorul peste cap?
Imi spuneti niste filme de groaza?:DFoarte foarte de groaza:]].
Credeti ca blonda de pe banerul paginii acesteia este Elena Udrea? http://www.personality-and-aptitude-career-tests.com/index.html Prea seamana!
Deci vorbesc la modul cel mai scarbos...asta serios, scuze :D, si deja sunt foarte speriata : Unde e burta? Azi de cand am intrat pe site incerc sa o gasesc si zau daca o vad pe undeva :|!;))
Plec la serviciu dar cind vin diseara pe la 11 promit sa dau un coniac de cea mai buna calitate celor care ghicesc ce mamifer zboara noaptea, se ghideaza prin ecolocatie si ziua stau spinzurati prin locuri...? (mai mult)
Ca tot suntem in electorale, imi anunt candidatura la postul de moderatorul/adminul anului! Vreau sa co-moderez cu drepturi depline (alaturi de Raluca), sa limitez dreptul de a raspunde in functie de...? (mai mult)
Se vindeca stangacia?!, ps. : cica s-ar zice ca-s acele pers. innascute cu talent!:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Andreea17M întreabă:
anjellique întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!