Hai ma, serios?
Chiar crezi ca suntem asa prosti? Te-ai facut de... cu comicul si cu "intrebarea" aia si acum vi si ne spui ca orata l-a facut doar ca sa te scoti.
PS.Fratele meu imaginar de 6 ani ti-a scris comentariul ala.
PS.2. Chiar crezi ca imi pasa de parerea ta? Nu mai pot eu de durere ca tu m-ai facut bou.E vina ta ca pui la suflet parerea unui necunoscut si iei in seama orice comentariu rautacios.
Dovada e chiar postarea asta, daca nu te afecta, nu postai!
Nu am pus intrebarea asta ca sa va mint sau sa ma scot,ce nu intelegi? Si sti cee? Ai dreptate, poate e vremea sa nu mai ascult de TINE, nu de ceilalti! Fiindca majoritatea de pe TPU sunt oameni buni si ii respect!
De asta te plangi acum ca ai fost injurata...
Eu nu ma plang draga, eu doar spun adevaruri!
Nu ma lua pe mine cu draga.
Heh, oricum nu imi pasa ce parere ai despre mine si nu ma intereseaza ce faci...ai pus o intrebare, am raspuns...*mda, in ultimul timp am inceput sa spun ce gandesc -_-*
Nu-i bai!
pa!
Asa ai zis zici ca tu ai conduce T/A-ul -_-
Nu-l conduc.Da ce? Il conduci tu?
Am zis eu asa ceva?
Nu trebuie sa zici ci sa gandesti asta *_* &_&
Stii? M-am saturat sa ma cert cu tine.Toate au o limita!
Da,mai bine incetez cu comentariile facute din plictiseala pana nu vi si spui ca m-am certat cu fratele tau de 5 ani.
Da mă, da. Ai impresia că suntem proşti tăi? Acceptă situaţia. Pleacă de aici, du-te, eşti dependentă de TPU? Get a life!
Mi-au dat lacrimile cand am citit trista ta poveste...
chiar ma interesa ca ai plecat de-acasa!(sarcasm)
Oh, laud-o pe sora ta. E mai deşteaptă decât tine [cum să nu, sunteţi la fel].
And... waaaait! Tu nu ştii câţi ani are sora ta? Minciunile astea, pe lângă picioare, au şi memorie scurtă.
De cand copchilele de 6 ani stiu sa scrie?
Mars fa.
Mda, si vezi ca face Comy pe el de frica din cauza mesajului ala!
( Mda, vezi sa nu. )
*se gandeste daca e adevarat*
*realizeaza ca, copiii de 6 ani nu stiu sa scrie*
*o injura iar*
Mars!
Ok am intrebat-o pe mami si de fapt are 7... da asta nu e o scuza sa vorbiti urat!
OMG! Nu stii cati ani are sora ta?
Deci sa inteleg ca la 6 ani sta pe TPU, face comicuri si vorbeste cu alti utilizatori...
mda...vezi sa nu.
LisaJulie întreabă: