anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

@BiancaFetita, de ce nu te duci la D/S? Acolo toată lumea vorbește despre Justin Bieber. O să fie așa de captivant pentru tine! O lume plină de...biberoa*Aaa, Bieber! Și.Gay* ah, Justin! Poți pleca fericită, dudă!

10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Pai atat timp cat existe oameni ca tine care fac exact ce vrea ea *adica sa o bage lumea in seama *, nu o sa plece...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrea si parerile celor din "exterior". Adica ceva "obiectiv". Sau face un sondaj de opinie printre cei "din afara".

| Puţifer a răspuns:

Ok.încă o dată, deşi nu mi-e firesc, îi dau dreptate lui apache.
Dacă tot vreţi să plece, de ce o tot pupaţi în c*r?
Lăsaţi-o domne'n pace că pân'la urmă o să se plictisească să stea la t/a, văzând că nimeni nu o bagă în seamă.

| Ramonaaaa a răspuns:

Bai frate deci chiar nu inteleg frustrated! Toti ratatii va credeti acum smecheri,"la moda"," pe trend" daca il urati pe Justin Bieber?
Cel mai bine ar fi ca Justin Bieber sa fie criticat de cei care stiu sa aprecieze muzica adevarata si nu de toti cei care vor sa fie in centrul atentiei.

| Pralină a răspuns:

Toti omtieti un lucru:daca puneti intrebari in contiinu despre ea si ii dati stupid si ii raspundeti la intrebari si ii scrieti mesaje, ea nu o sa plece pentru ca o bagati in seama, nu va dati seama ca acum pe site, cea mai discutata si populara e ea? Toti vorbesc de ea se pun intrebari numai despre justin.Atata timp cat noi inca ii dam satisfactie nu o sa plece nici sa-i da foc, daca o ignorati nu ii mai raspundeti la intrebari nu ii mai dati mesaje ve prefaceti ca nu exista se va plictisi si va pleca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Puţifer):

Poate era trecuta cu vederea acolo si a incercat in alta categorie ca sa fie in centrul atentiei. happy

| ViezurE a răspuns:

@Ramona
Vai domne că ştii tu ce e muzica adevărată.Nu eşti în măsură să vorbeşti copchilă arbust, pe când tu asculţi Alexandra stan, inna şi alte piţigăiate din "şăubiz"

| Ramonaaaa a răspuns:

@ViezurE nu te-a bagat nimeni in seama oh go on. Fiecare percepe diferit aceasta "muzica adevarata" iar eu m-am referit la faptul ca, acum, majoritatea il "urasc" pe Justin Bieber doar pentru ca asa este "cool".
Nu ti-a cerut nimeni sa iti dai cu parerea privind comentariul meu asa ca mai bine abtine-te de la aceste jigniri de **** ( "copchilă arbust" ).
Pa!

| ViezurE a răspuns (pentru Ramonaaaa):

Ramonica dragă
Odată ce te iei de toţi că nu ştiu muzică, trebuie să mă bag brebenuco.Mie mi se rupe de JB, se pare că ţie îţi place de te opăreşti aşa.Bagă-ţi capu într-o găleată cu apă.

| Ramonaaaa a răspuns:

@ViezurE mai bine citeste inca o data raspunsul meu si ai sa vezi ca nu i-am acuzat pe toti ca nu stiu ce e aia muzica adevarata.
Mai bine ai inceta cu jignirile tale de tot cacatul oh go on ca oricum nu te ajuta la nimic.

Întrebări similare