anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna de cu ziua, vad ca au aparut pe site tot felul viteji, cu ingaduinta dumneavoastra vreau sa va dau un test.
Stim ca in aceasta saptamana multi credinciosi ortodocsi merg sa se spovedeasca, testul este si pentru cei care sunt atei, care dintre voi aveti nerusinatul tupeu sa stati sub patrafirul lui popica si sa-l trageti de prohab si sa intrebati, helou, it's enybody home?

11 răspunsuri:
| ladyMillion a răspuns:

laughingesti sanatos la cap omule? de ce nu incerci tu astaraised eyebrows?

| PotcaPădurii a răspuns:

Cine naiba isi misca fundul din pat sa se duca la spovedanie? Eu una nu, dar as putea sa incerc sa-i pun piedica popii sambata asta, poate cade si da foc la biserica cu lumanarile lui...

| Șâret a răspuns:

Mișcă-ți tu curu' pân' acolo.

| DWDT a răspuns:

Nop. nu acum *evil*dar am facut-o, in copilarie laughingbine na, nu am intrebat in engleza, si era un pariu, o provocarelaughing da' a fost comic rau de tot laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DWDT):

adica ai bagat mina la barbos? laughing

| aliceinchains a răspuns:

Eu nu m-am dus si nici c-o sa ma duc vreodata la spovedanie, deci n-o sa se iveasca ocazia asta. Dar ar fi interesant, ma gandesc ce fata ar face, pfff. rolling on the floor

| DWDT a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu chiar laughing

Si oricum pentru "fapta" mea a trebuit sa stau in biserica pe langa el o saptamana intreaga laughing A meritat laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru aliceinchains):

nici daca as fi eu popa?tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DWDT):

normal ca a meritat, cine nu sta sa se indoape o saptamana cu vin si cozonac

Da da ..am pus eu mana si pe vin si pe cozonac, dar am vazut si o gramada de babaciuni toata ziua. cum am mai zis: Totally worth it!

Întrebări similare