anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum o luna cand tata dormea am facut cachitza si am spermat pe lasagna facuta de el. A doua zi el a mancat crezand ca este carne si sos de usturoi, deoarece a pus asa ceva in mancare. Dupa cateva ore el a vomitat in tigaia in care mama facea omleta. A trecut o luna dar tata a inceput sa faca burta. Oare e gravid cu lasagna? Mi-e frica sa nu faca multe lasagna micute deoarece nu avem destul loc sa le crestem pe toate.Va rog ajutor, rog seriozitate!

8 răspunsuri:
| crystynel23 a răspuns:

Da... o sa faca o gramada de lasagna micute dar fi linistit ca daca nu aveti loc unde sa le puneti, le puteti mancawinking

| kutzulake a răspuns (pentru crystynel23):

Cum sa le mancam? ar fi nepoteii mei si in plus puii de lasagna sunt asa mici si draguti... laughing

| doarEu001 a răspuns:

Mai sunt multe intrebari d-astea retardate cu m-am ca*at si el a mancat, mi-am dat drumu' pe felia cu gem de prune si a mancat-o soramea si o sa nasca pere si etc etc?! sa spuneti ceva inteligent va ia ani, dar cand e vorba de o tampenie 50/min ca pe banda rulantastraight face

| Nuvăsufăr a răspuns:

Ai o minte foarte bolnavă.

| Anonimus_1246 a răspuns:

Baaa mi-ai facut greata! stii cat imi placea lasagna? laughing oricum ai grija k daca o sa cresti puii de lasagna o sa se faca lasanga mareee mare maree si o vinzi...o sa mearga afacerea tongue (un sfat: Cand mai faci povesti din astea bolnave specifica la sfarsit k e doar pentru amuzament)

| dany6717 a răspuns:

O sa faca cu miile...laughing Doamne ce imaginatie de copii retardati

| nicoara97alex a răspuns:

Da.a ramas deja gravid.e un caz foarte grav...iar tu nu o sa rezisti sa nu manci mini lasagniile cu maini si picioare nascute de tactu...copii fara creieroh go on

| DonyHD a răspuns:

Mai duceti-va in mo*tii vostri cu glumele astea puse la caterinca ca m-am saturat voi chiar nu aveti o viata?