Inainte de ora de spaniola un coleg a stins lumina in clasa si a inchis usa,de nu mai vedeam pe unde mergem,ne bagam mainile in ochi, baietii isi dadeau palme unul altuia gandindu-se ca le dadeau fetelor, iar cand s-a sunat noi nu am auzit si intrase profu in clasa si i-a vazut pe baieti unul peste altul pe catedra.Profu incepuse sa rada si a spus : "vad ca aveti in clasa si baieti cu alte preferinte"
Alta ora tot de spaniola,profu ne tradusese un cuvant care insemna "gaurica",iar cand noi am auzit cuvantul,am inceput sa radem, inclusiv profu, pentru ca isi daduse seama la ce ne refeream.si apoi el ne-a zis "Banuiesc ca voi va si imaginati cum arata gaurica, nu?" )))
) atunci chiar ca nu s-a mai putut face ora ca toti chicoteau de zor.
)
La mine fiecare pauza e amuzanta...rad de cad pe jos.Dar asa ceva mai special a fost prin clasa a 5a cand profa de biologie a lipsit de la ora(bucuria noastra ca ne innebunea cu totul).Am inceput sa strangem conuri din fata scolii si sa ne batem...super pana cand unul dintre colegi i-a zbureat genele altuia.Mama mia!
Si a mai fost o faza cand ne jucam 10 de copii fotbal cu o sticla in 4 pe 2 m patrati... jumate eram pe jos
Eram prin clasa a cincea, eram la mate, profa ne lamurea da unu citea povestea porcului , sincer nu prea am timp saa le enumer pe toate, asta e una din fazele tari care se petrec i clasa mea, in fiecare zi noi spectacole si mult mult amuzament, sa te muti cu noi in clasa pai mori nu alta, mori de ras
Pai a fost una cand aia sau suit pe gardul unor vecini ai scolii sa le rupa dovlecii.A mai fost una cand un profesor a strigat o fata sa fie atenta si COLEGUL ei de banca a zis:''Eu?''.A mai fost una cand un coleg a cazut de 6-7 ori intr-o singura zii.
a mai fost una cand mi-am primit doua mingi de foball in cap(in ochi si ureche mai exact) la aceeasi ora de sport, si cand jucam handballeram singur in fata mingii si au venit venit o turma de vreo 10-12 copii care alergau dupa ea si m-au facut praf...Mai vrei?
La mine in kls ii dezastru capital:
Doamna de muzica:Tibi canta te rog.
Tibi(colegu' ca re ma place)
ot sa cant in gura?
Clasa:
sau
Profa de franca:Taci, si spune
Alearga mai incet, mergi mai repede
Iesi afara ca te dau afara
Profa de desen:Mia da nu se face liniste? mai da va pun un patru(asa zice mereu si 0)...mai spuneti ca va ascult cu mare placere
Heh. dacă ţi-aş spune... aş scrie romane.
Dar mai pe scurt : Fiecare oră e dezastru. dezastru în sensul bun: ne batem joc de profi, nu suntem atenţi la oră, unii se scobesc în nas, la ora de chimie facem avioane din hârtie şi le expediem profesoarei cu un mic mesaj : 'marş' sau 'nu te vrem' sau 'plictisitor' sau 'mama ta te-a făcut urâtă sau nu a avut bani destui şi te-a închiriat pe tine?'... etc
În pauze? şi mai şi. La noi pauza nu e pentru mâncat, relaxat etc. Pauza = party pentru noi. ascultăm muzică cu un casetofon mai vechi, bem bere ( când avem biştari să cumpărăm ) apoi le ascundem după catedră, dar din păcate nu e o alegere prea corectă. Şi muuulte altele.
La noi, şcoala e locul unde ne distrăm cel mai bine. împreună cu colegii şi prietenii dragi.
Cu toate acestea, eu sunt singura (cred) care o spune, dar : IUBESC ŞCOALA!
Mai era o fază. nu ştiu dacă şi amuzantă pentru voi, la care pentru mine, mi-a căzut şi părul din nas la cât am râs. la ora de engleză...
ne explica profu' un cuvânt, cacao.
Ne-am contrazis cu el, cum se pronunţă.
el: ' coco '
noi : ' cocou '
La care el, dintr-o dată zice ' căcău '
Şi apoi, fără să-şi dea seama, a zis ' căcat '
Am râs toată ora la faza asta, chiar dacă acum nu mi se mai pare atât de amuzantă.
La ora de desen, una sta intinsa pe masa, iar profu de desen ii spune "Bocicai, cumva ti-au furat boschetul de ai venit si tu la scoala?"
La ora de mate unu sa juca cu o manusa?:si-o punea pe cap si muream de ras, apoi m-a scos profa la tabla si mi-a dat sa fac un calcul, dar am avut noroc ca a fost un calcul usor ca eu am fost atenta la tipu' cu manusa si la ora:part.
Profa de romana ne-a spus cv foarte pe placul nostru, si imd unul s-o gasit sa spuna "YEEESS!" si profa a zis "Iesi!" (aratand cu mana catre usa)
trebuie sa te prinzi yes= (eu) ies
Eram o data(cls. III) la ora de Religie si era un coleg atat de vorbaret si o data invatatoarea s-a enervat si a aruncat cu creta in el, pacat ca n-a nimerit...Mai era o data la lectura suplimentara ca citeam ceva despre un bebelus nascut si numai aud o data cuvantul,, san", iar dupa acea am izbucnit toti in ras.
ClauditzaXx întreabă:
LisaJulie întreabă: