| Clannad a întrebat:

Cat de ciudati ati fost cand erati mici?

14 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Atat de ciudat incat confectionam castele din propriile fecale

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Atat de ciudata ca si ciudatii mureau de ciuda.

Răspuns utilizator avertizat
| PastilăBă a răspuns:

Suuuuper ciudataa!:-s

| Vizitiul a răspuns:

Cred ca-s mai ciudat acum decat atunci.

| Deyutza a răspuns:

laughing vorbeam cu jucăriile de pluş, vorbeam singură, îmi era frica de întuneric credeam ca întunericul e rău şi vroia să mă fure; îmi plăcea să mă prefac că sunt prinţesă laughing făceam multe ciudăţenii, doar atâta îmi aduc aminte tongue

| AikkoxD a răspuns:

Ciudata e putin spus. Aveam obiceiul de a-mi taia parul singura. Pe la 5 ani, gasisem o foarfeca pe masa. Am luat-o si mi-am taiat jumate din par. Eram semi-cheala. O.o
Sau, cand era ziua mea, aveam o rochita cu buline (o am si acum, e pe sub frigider aruncata) si ma duceam la verii mei (care sunt mai mari cu 5 si cu 9 ani ca mine) si-mi ridicam fusta in fata lor. O data, n-aveam chiloti. wtf!
Aveam obiceiul si de a face cafea...din apa si noroi. I-am dat lu' mamaie sa bea o.O a facut o intoxicatie da' n-are nimic.
Cand eram la gradinita, faceam pipi pe colegi. Nu inteleg cum reuseam, ca doar nu-s baiat.
Si mai aveam obiceiul sa zic " hai nu zau" la fiecare vorba spusa de parinti/unchi/matusi/ rude.

| BastetReloaded a răspuns:

Dar cine zice ca nu mai sunt?

| Shift a răspuns:

Vorbeam cu copacii, urlam daca vedeam flori [serios, imi era frica de flori straight face], aveam vedenii cu o femeie care se arunca de la balcon, uram ciresele [ziceam ca au venit pe Pamant ca sa ne invadeze], ma bateam cu perdelele, faceam colectie de pietre, ma ascundeam sub pat si ma jucam cu o papusa, desenam mereu o pisica [in orice desen se afla aceeasi pisica ...mereu o faceam la fel. Inca am cateva desene cu pisica aia.]. Mai pe scurt: sunt o ciudata de cand ma stiu.:]
Pff...hai ca ma duc, mi s-au copt ramele.

| abcdefghijk1234567891011121314151617 a răspuns:

laughing Eram tare ciudata.
In fiecare seara,mama ma dadea cu crema. Intr-o zi,m-am hotarat eu sa ma dau cu crema. M-am dus in baie,am luat cutia cu crema,am bagat mana in ea si m-am uns pe toata fata,pe corp,si pe hainelaughing. Eram toata alba(pe bunelaughing ). Apoi m-am dus la parinti. A durat muult pana m-au curatat de toata crema. laughing
sau alta data:
Cand parintii imi dadeau sa mananc supa calda,imi spuneau sa suflu,ca sa se raceasca. Deja imi ibtra in reflex. Odata,cand am trecut pe langa calorifer,am simtit ca e fierbinte(adica ca emana caldura, dar pe atunci nu stiam asta) si am inceput sa suflu pe el(obisnuita sa suflu in supa cand e calda). Cum spuneam, imi intra in reflex. laughing

| TrendyHedgehog a răspuns:

Pau nu stiu daca ce o sa iti spun o sa ti se para i ciudatenie.Mie imi plac foarte mult animalele si cand eram mica si mergeam afara cu mama ma duceam la fiecare animal de pe strada il mangaiam si o intrebam de fiecare data pe mama:putem sal luam acasa putem? putem?

| LLO a răspuns:

Nu ştiam de ce pot face baloane din salivă, dar acum am aflat.Am mâncat săpun cînd eram cât un sniţel.

| RockLegend a răspuns:

Nu vrei sa aflii, decat daca te duci la politie, acolo poti afla informatii

| Arex a răspuns:

Cand eram mai mic ziceam la pepene mita laughing

Întrebări similare