Vine iepulashul de pashte?:3
sper ca anul`asta mos craciun sa nu mai infulece atata...am hornul de la casa mai stramt :-s
deci pe 25 decembrie cred ca vine mosul si iepurasul![]()
dar u ce spui?
O zi faina cu zapada si foc in casa si brad de Craciun, si prajituri, si colinde si multa lume fericita(printre care si eu).
gata ca iar am inceput sa visez...
![]()
nu te înteleg. Vrei sa verifici daca sarbatorim toti cei de pe TPU prima zi de Craciun? crede-ma nu o sarbatores-te toata planeta
Mos Craciun pe care il astept cu neradare chiar de am 18 ani dar imi plac mult cadourile! Sper sa nu fie frig @MikeRowe
Cu siguranta craciunul ...mai exact prima zi
sau a 379 a zi din an, sau o zi din an
Bai pe 25 Decembrie se va intampla ceva ceva ce numai cine va stiii : NU se vor mai pune intrebari stupide ![]()
Vine mos craciun![]()
![]()
Anu trecut era sa ramana blocat la geam
nu de alta dar a intrat pe geam(stau la bloc
)si i-am lasat niste prajituri si lea mancat, si cand sa iasa, s-a cam blocat. Dar tot a iesit.Anul asta ii las de 3 ori mai multe prajituri, sa fiu sigura ca ramane la mine in casa![]()
![]()
![]()
Ps: trivia-amuzante![]()
Craciun la Hogwarts, si evident zapada, fie ea la comanda(ca ne permitem)! Oare ce pulovere va mai tricota dna Weasley...
sau oare cum vom decora incinta scolii
Ziua ta?![]()
Sau ziua unei prietene bune(Cristina), poate ziua de Craciun-cadouri
...
Pe 23 decembrie este ziua uneia dintre cele mai bune prietene ale mele, Cristiana(Kiki) ![]()
Asa ca la multi ani!
O sa vina un extraterestru imbracat in Mos Craciun cu renii lui ciudati si o sa zica: "Scuze-moi, Yo gresit'ai Terra planetu." x]
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: