Nea... pff! O dam cu capu de tabla, de catedra, de banci, de priza pe profa! Nimic interesant.
Păi cum suntem cea mai a draq clasă din școală facem multe. Într.o zi am făcut albă mașinile: Directoarei și a profesoarei de Franceză cu lapte. Am aruncat cu mopul pe geam și era să lovim un om da până la urmă am spart geamul unei mașini. Suntem la etajul 3 și ne urcăm pe geam să facem echilibristică. În clasa a 6. a am plecat de la ora de tehno de 6 ori la rând. Am făcut.o pe doamna de română (directoarea) să plângă. Am scuipat un profesor în cap. Și multe altele
Uhm...![]()
Profa de română: „Când am intrat în clasă și am văzut cu stupefacție că nu e nimeni în clasă, era să fac infarct!"
Eu: „Și de ce nu ați făcut?"
Ea: „Pentru că trebuia să vin la școală, atâta timp cât pământul se învârte eu voi veni la școală."
Doar aveam chef să zic asta.
Buna! Poi, eei. numai nebunii facem : jucam carti; ne batem ( fetele ii bat pe baieti ) mai ales eu si cu colega de banca
Odata l-am dat pe unu cu capul de geam ( intentionat )
; I-am data un picior unuia intre picioare ( da de mai multe ori se intampla ); mai ia baietii zapada in clasa si arunca in fete
; radem in ore ( ori din cauza profilor, ori din amuzament ) chiar si azi : la ora de istorie, eu scriam repede, si miscam banca. Colega a inceput cu intentie sa miste si ea banca si radeam intruna ( dar incet sa nu auda profu' ). etc. etc. multe alete nebunii si mai si decat astea
La fel ii si la mine numai ca fetele ii bat pe alti din clasele mai mari.(din a 7-a si a 8-a).Le trag cateva de mi mila de saraci.Anu trecut o colega a aruncat cu creta in aia de 8 si i-o stropit pe fiecare in parte, iar anul asta o colega i-o tras unui de a 7- cateva carti in cap de saracu nu o stiut cum sa scape.Suntem cei mai cei...
LisaJulie întreabă: