| BoOmLiike a întrebat:

Ce faceti voi la scoala amuzant? Intamplari reale.pleasee love struck

Eu o sa va povestesc...cateva intamplari,.laughing Cand este iarna intram cu zapada in clasa si ne batem cu bulgarilaughing Sau il iau pe colegu` de obraji si il bag cu nasu` in zapada...sau odata un coleg a avut telu`la el si a sunat.cica la aia profa: Care dracu* are telefonul la el? Noi : "Nimeni" s-a auzit de afara

Răspuns Câştigător
| GhostStar a răspuns:

Care scoala? A fost reconstruita?

7 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Noi jucam septica. Unii jucau lapte gros. Altii barfeau.

| LittleSue a răspuns:

Sa vezi tu ce funny e la noi cand aduce profa de mate testele...

| Ţepeşu a răspuns:

Nea... pff! O dam cu capu de tabla, de catedra, de banci, de priza pe profa! Nimic interesant.

| InfiniteInfinity a răspuns:

Păi cum suntem cea mai a draq clasă din școală facem multe. Într.o zi am făcut albă mașinile: Directoarei și a profesoarei de Franceză cu lapte. Am aruncat cu mopul pe geam și era să lovim un om da până la urmă am spart geamul unei mașini. Suntem la etajul 3 și ne urcăm pe geam să facem echilibristică. În clasa a 6. a am plecat de la ora de tehno de 6 ori la rând. Am făcut.o pe doamna de română (directoarea) să plângă. Am scuipat un profesor în cap. Și multe altele laughing

| NoChanceForUs a răspuns:

Uhm...thinking
Profa de română: „Când am intrat în clasă și am văzut cu stupefacție că nu e nimeni în clasă, era să fac infarct!"
Eu: „Și de ce nu ați făcut?"
Ea: „Pentru că trebuia să vin la școală, atâta timp cât pământul se învârte eu voi veni la școală."
Doar aveam chef să zic asta.

| Iulia1231 a răspuns:

Buna! Poi, eei. numai nebunii facem : jucam carti; ne batem ( fetele ii bat pe baieti ) mai ales eu si cu colega de banca laughing Odata l-am dat pe unu cu capul de geam ( intentionat ) laughing; I-am data un picior unuia intre picioare ( da de mai multe ori se intampla ); mai ia baietii zapada in clasa si arunca in fete laughing; radem in ore ( ori din cauza profilor, ori din amuzament ) chiar si azi : la ora de istorie, eu scriam repede, si miscam banca. Colega a inceput cu intentie sa miste si ea banca si radeam intruna ( dar incet sa nu auda profu' ). etc. etc. multe alete nebunii si mai si decat astea laughing tongue

| Autumnfeelings a răspuns (pentru Iulia1231):

La fel ii si la mine numai ca fetele ii bat pe alti din clasele mai mari.(din a 7-a si a 8-a).Le trag cateva de mi mila de saraci.Anu trecut o colega a aruncat cu creta in aia de 8 si i-o stropit pe fiecare in parte, iar anul asta o colega i-o tras unui de a 7- cateva carti in cap de saracu nu o stiut cum sa scape.Suntem cei mai cei...