Eram la şcoală,şi trebuia să avem ora de sport.
Am mers la sală,şi îl aşteptam pe prof.
În clasă a rămas un băiat,care se suise pe geam,şi stătea în picioare. (clasa noastră era la parter,faţă în faţă cu sala de sport)
Iar eu, vitează, m-am dus să-l sperii.El tot la geam era.M-am dus încet la el, eram în spatele lui.
Am aşteptat puţin, şi i-am dat pantalonii jos!
Ce nu ştiam eu era că...el nu avea chiloţi. O_O
Şi...de aici ţi-ai dat seama ce s-a întâmplat.
Di End.
Singura chestie amuzanta e ca pe parcursul anului de clasa a 12-a am jucat poker ...tot anul eu cu inca 5 baieti si am luat BAC-ul toti, si saracii uni care scriau zilnic si erau atenti au picat
Pai la noi in clasa balbele sunt zilnice de exemplu chiar Marti la ora de engleza o fata (o cam bate engleza) a zis baneine si cu accent moldovenesc am ras toata clasa pana si profa.
O alta faza tare a fost dupa ora de civica ( facuta de aceiasi fata ) profa ne daduse in tema sa scriem o emisiune care ne place si de ce la care ea : Eliza dar de unde stiu ce-mi place? Prima oara am tipat si dupa am ras. Mai am dar ma doare mana de la ora de sport.
Nu e singura...La scoala, si eu ma plimbam linistita si vioaie cu o colega de-a mea.Soarele straluicea, privelistea minunata....pana cand trecem pe langa toaleta baietilor.Ne vedeam de treaba noastra ca nu suntem perverse.Dar, urmarind o pasare uimitoare, privirea s-a dus la usa uitata deschisa a unui coleg de-al meu.se usura asa ca poponetul lui gras era scos la iveala.
E inuman sa nu citesti
))))) eci ma imbracam cu haine
))))) mama si sa vezi ce faza tare ca am iesit din casa sa mor yoooo ![]()
)))) si am venit la scoala
)))) fac infarct de la atata ras
))))))