| Muflă a întrebat:

Here's the deal. Azi/mâine desenez ce vrei tu (nu te aştepta să-ţi şi placă) decccccci postaţi. O s-aleg 2-3 răspunsuri cu cele mai bolnave/funny/whatever idei şi postez desenele aici (prin desene înţelegându-se nişte schiţe oarecum varză). Fără coamice şi peisaje, btw.

Răspuns Câştigător
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Hmm thinking Un unicorn care fumeaza un joint calarea pe o chiftea cu un tatuaj pe buca.

53 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

O echipa de fotbal cu 11 useri de la t/a si tu antrenorul...
*redbull imi ia inspiratia...so dont judge me *

| Muflă explică:

@AzZy: ಠ_ಠ
@SongsoftheSabbathSacrifice: Interesant...

| Muflă explică:

Asta-i schiţa pentru Songs http://i.imgur.com/JarXx.jpg Probabil o să-i fac un inking decent mai târziu şi o să fac chestia aia să arate ca o chiftea. Probabil. Unicornul are buttchin 8D

| Muflă explică:

Sooooo... m-am luat cu alte treburi şi cam asta a fost tot pă ziua de azi. Cred că mâine îl fac pe-al lui epurilă şi văd eu ce mai aleg. 'night, guys.

| Muflă explică:

@TraficantaDePufuletzi
Falsa muflă are "http://treficantdepufuletzi.ra
zidemori" la profil. Legătură cu tine sau sunt eu schizofrenică? :3

| Muflă explică:

@KoKo56
Preferabil din ideile tale, nu ale mele -_-

| Muflă explică:

@ViezurE
Dacă imaginaţia lui TUDOR te sperie cred că a mea ţi-ar da coşmaruri toată viaţa...

| Muflă explică:

@bogdan26
Vroiam să desenez şi asta da' mi s-a făcut lene sad

| Muflă explică:

Lol nu-mi vine să cred că întrebarea asta a făcut atâtea răspunsuri straight face

| Muflă explică:

ViezurE, tu realizezi ca nu mai desenez nimic, si dac-o fac o sa fie ideea lui epurila?

| Muflă explică:

Am zis "dacă".

| Bogdanux a răspuns:

Un pirat fioros cu frizura afro avand un papagal curcubitaceu (wtf?) pe umar, ce se afla intr-un salon ca sa i se faca mani/pedichiura, ca apoi sa-i fie desenate pe unghiile de 10 cm fetitele powerpuff goale.

| Bogdanux a răspuns:

Awesome Mufla.

*ii straluecesc ochii*

Stie careva cum pot sa ii dau EPIC vot la postul cu desenul lui Mufla?

| Bogdanux a răspuns:

Mufla, care-i urmatorul desen? smug (daca va mai fi).As vrea s-o vad pe tanti mama mamei lu' Epurila dand din cap la concertul Rammstein smug

P.S. Si eu am o furtuna prin minte...plangi instantaneu.

| Musique a răspuns:

Mda. o lume cu multi ratati.

| Fragile a răspuns:

O fetiţă powerpuff călare pe un unicorn care ascultă manele, gârâie şi pute a grătar şi spune că e vegetariană.

| ViezurE a răspuns:

Desenează o zână canibală cu gheare de demon şi îi curg curcubee din urechi şi din nas îi curge maioneză.

| ViezurE a răspuns:

Ideea mea nu e bună?sad *moacă de supărat*

| ViezurE a răspuns:

@TudorrrReloaded
Ai o minte...nici nu vreau să ştiu ce mai e prin capul tău.

| ViezurE a răspuns:

@Muflă
Probabil dacă aş intra în mintea ta...nu aş mai ieşi viu...Am dreptate?

| ViezurE a răspuns:

@Tudorrr
Păi cine ştie peste ce perversiuni dau...Desigur că aş muri.Dar tu în mintea mea ajungi abia la prima uşă că eşti decapitat de demoni şi satane.

| ViezurE a răspuns:

Muflă
Uite că acum sunt 52 de răspunsuri.
Păi uite altă idee dacă nu îţi place aialaltă a mea.
Desenează un moş care face headbang cu un joint în gură şi bea bere şi un tricou cu o trupă(alegi tu)

| ViezurE a răspuns:

Muflă
Păi şi ideea lui epurilă când o faci? Hai că sunt curios.D:

| ViezurE a răspuns:

Ok,ok
O să mai vizitez întrebarea să văd :3.Ăla a lui Songs a ieşit fain.Bravo!(wow prima dată când laud pe cineva)

| Bujîe a răspuns:

Un peisaj.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

@Mufla Saru'manaaaaa XD

| VacutzaRoscata a răspuns:

O vacuta cu tangalove struck

Răspuns utilizator avertizat