| AtsukoKure a întrebat:

Mda ce are toata lumea cu noi veniti adica...pe mine jumate din T/A ma uraste doar pentru ca sunt nou...

49 răspunsuri:
| AℓℓeAℓℓexa a răspuns:

Fiindca putem si, oricum, noi suntem ca vinul. Cu cat mai vechi, cu-atat mai bun happy. Si tu o sa fii asa dar mai aide asteptatwinking

| AtsukoKure explică (pentru AℓℓeAℓℓexa):

Eu am un har...sunt deja la nivelul 6/10 si de 2 zile sunt aicilaughing)))

| AℓℓeAℓℓexa a răspuns (pentru AtsukoKure):

Sa-ti traiasca! happy

| αιкσ a răspuns (pentru AtsukoKure):

Decii...în primul rand, sunt detreaba :3 apoi, dar diferenta este că pe tine te „plac" toți (corect?) sa zic așa, dar pe mine mă „place" cineva? Ceea ce vreau să zic este ca au venit multi alti noi și eu au fost acceptați foarte repede dar ceilalți care sunt de mai mult timp și știu despre ce este vorba pentru că i-au urmărit dar nu s-au băgat în seama și știu tot ce se întampla de ce nu sunt acceptați?

*Nici eu nu ințeleg ce zic, nu te speria dacă nu îmi întelegi logica ciudată ^^*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai tu impresia asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 六兆年と一夜物語):

Este un site pentru toata lumea, iar daca doresti sa te amuzi doar tu si prieteni tai iti poti face site propriu, daca taceai filosof ramaneai! Ceea ce ai scris tu acolo ar insemna ca nu am nimic cu tine dar lasa-ne in pace, tu precum altii care nu agreati bancuri dar agreati intrebari de genul :http://www.tpu.ro/......-de-plus/, sau sa postati tot felul de zmangalituri " va place cum desenez?"... mars la scara ta!

| ady123 a răspuns:

Eu nu te urascpuppy dog eyes

| suităr a răspuns:

Tu chiar ești de treabă.
Insă sunt alții care nu vor sa se integreze frumos, cum o fac alții, ci intra direct in pâine! Hei, cine nu a auzit de Panic4Free?

| Neverwas a răspuns:

Niciodata nu apare doar cate un nou-venit, ci un 'val' intreg. Majoritatea acestor specimene nu fac altceva decat sa-i faca idioti pe toti userii vechi, si sa faca pe inteligentii.
De asta majoritatea celor de pe T/A urasc nou-venitii.
Si eu sunt relativ noua(am venit cu fostul 'val'), asa ca iti pot spune ca pana la urma majoritatea nou-venitilor se vor retrage, si atunci vor ramane aici doar cei care merita.
Asa ca nu-ti face probleme, ura asta n-o sa mai dureze mult timp. happy

| MâţulMov a răspuns:

Eu nu te urasc, te iubesc la fel de mult cum iubesc reclamele de pe TPU.
Glumeam, esti de treaba.

P.S. Avatarul tau e super.

| Mokaxoxo a răspuns:

Eu nu te urasc.Esti chiar amuzant!

| IncredibleJoker67 a răspuns:

Stiu sentimentul adica cand vei deveni mai vechi si vor aparea altii noi vei stii ce fel e ca e mai bine decat cei noi dar pe tine te plac pentru ca esti haios sa stii big grin

| Musique a răspuns:

Jumătate - 1.
Încă ești nevinovat. laughing)

| moilolyta09 a răspuns:

Eu n-am nimic cu tine. puppy dog eyes Aşa am fost şi eu la început...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Off topic: Voi, astia cu prieteniile, sunteti ciudati rau... Faceti-va macar cont de facebook daca nu sunteti in stare sa socializati in viata reala.

| zurick a răspuns:

Eu urasc tot.Dar am o ura mai mica pentru Dl. Edward

| YellowShoes a răspuns (pentru αɴι28):

Dar pe mine ma urasti?:->

| αɴι28 a răspuns (pentru YellowShoes):

Nici nu te cunosc. O.o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar eu nu te urăsc sad

Întrebări similare