Da, se poate face treaba si de la distanta, din paturi separate, daCA CAvalerul isi pune o extensie de vreo doi metri prin care domnisoara sa sufle.
Da' araci ai? Că altfel nu ia viermele ăla mort poziţia de drepţi... În condiţiile astea, e musai să dormiţi în paturi separate, ca să nu îţi intre în fund aşchii de la aracii lui. Succesuri şi să ne spui cum a fost.
Da, trebuie sa dormiti in paturi separate impreuna!
Un sfat practic: nu il lasa pe el deasupra, poate moare si el cu tot cu "instalatie" si ramai prinsa!
Preferabil 2paturi distanta doar daca o are mare si-o baga pesub pat, sau nu's sanse!
Puteti dormi in paturi suprapuse
Domnisoara deasupra, in caz ca are nevoie de ceva e mai tinerica si imediat ajunge la destinatie
Mare e gradina lui Dumnezeu, cred ca am sa spun acest lucru la nesfarsit.
Ar fi ceva de genu " Ufuf m-a sarutat, oare am ramas gravida."
Doamne, femeie ai 30 de ani unde ai trait pana acum?
Bună asta! ![]()
Pai daca sunteti amandoi asa de tinerei puteti sa incercati si in camere diferita ca doar sunteti in forma. Vezi sa nu iti intre prea tare prin perete ca o sa te doara![]()
Bafta la dezvirginat!
TU GLUMESTI? "dezvirginare reciproca" presupune doua persoane, un tren si un tunel, daca dormiti in paturi separate, tu crezi ca trenul va intra in tunel + ca la 65 de ani, trenul nu are mai mult de un vagon.
LisaJulie întreabă: