|

A fost cineva intr-o excursie la Viena? ce se merita de vizitat? funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

O sa-ti placa centrul vechi, Stephansdom-ul* (catedrala aceea in stil gotic), Praterul (e un parc de distractii foarte mare), Castelul printesei Sissi, Castelul Belvedere, Parlamentul, Mariahilferstraße (e o strada cu o multime de magazine), Haus des Meeres (e un fel de Zoo, o sa te convingi tu cand o sa vezi)...
Cred ca astea sunt locurile pe care oricine ar trebui sa le viziteze cand vine aici.
Daca ai nevoie de ceva, imi poti trimite un mesaj, din intamplare, stau chiar in Viena happy.

| explică (pentru Laya):

Scuze, dar chiar as vrea sa mai imi dai informatii. nu pot sa iti trimit mesaj, doar daca ai un cot pe Skype... astept raspunsul tau!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai poti vizita parcul de distractii de acolo, de asemenea este o biserica veche in stil gotic daca mai tin bine minte si care se numeste ''Biserica Sf. Stefan'' si de asemenea te poti plimba prin oras e un oras linistit si poti face si plimbari cu barca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Viena e pur si simplu de vis.Te sfatuiesc sa mergi in centrul vechi, la catedrala Sf.Stefan,la primarie, parlament.Sunt multe locuri interesante de vazut.E pur si simplu scoasa din poveste.O sa-ti placa mult.Sa te distrezi! Uite si un link: http://www.travelwiz.ro/obiective-turistice-viena. O mare parte din aceste obiective le-am vazut si se merita sa le vizitezi si tu!:-*Distractie placutaaaa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează