|

Aloha TPU happy maine plec intr-o tabara la poiana pinului si vreau sa stiu conditiile( mancarea, camerele, baia) si sa imi spuneti de la cele mai proaste lucruri pana la cele mai bune

DAU FUNDA!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Centrul de agrement Poiana Pinului este asezat in Subcarpatii de Curbura, la poalele Dealului Ciolanu, avand o altitudine de cca. 400 m. Centrul de agrement se afla la 40 de Km. de Municipiul Buzau, pe soseaua Buzau – Hales – Ciolanu si este amplasata intr-una din frumoasele poienite

Vilele 'Miorita' si 'Bradu' - capacitate 90 locuri, in camere cu grup sanitar propriu, avand de la 2 la 5 locuri in fiecare camera.

Vilele 'Soimii' si 'Magura' - capacitate 80 locuri, in camere cu 2 la 5 paturi, grupuri sanitare comune.

Dotari suplimentare:
Sala de mese cu o capacitate de 180 locuri, discoteca, terenuri de sport, locuri de joaca, club, sala de conferinte cu o capacitate de 70 locuri, dotata cu computere, videoproiector, flipchart.

Trasee turistice ce se pot desfasura din centrul de agreement P.Pinului - Vulcanii Noroiosi-Colti-Siriu-Cislau-Manastirea Ciolanu

Se viziteaza: Vulcanii Noroiosi, Muzeul Chihlimbarului, Barajul si Lacul Siriu, Herghelia Cislau, Manastirea Ciolanu, Tabara de sculptura, P. Pinului - Monteoru- Buzau- Lopatari – Berca -P. Pinului.

Se viziteaza: Muzeul Judetean, Episcopia Buzaului, Muzeul de Etnografie, Statiunea Monteoru si Mina de Petrol, „Grunjul"-martor de eroziune, Muntele de sare, Lacul Meledic, Focul Viu.
Asta am gasit pe net. Toate taberele in care am fost aveau o mare problema:pernele.Pur si simplu nu puteai sa dormi pe ele pentru ca ca te simtei ca si cum ai dormi cu bigudiuri in cap.Iti recomand sa iti iei o parurica pe care sa o pui peste pentru ca ajuta foarte mult. In rest conditiile sun ok.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Eu vreau sa stiu pareri personale nu copy paste de pe net happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează