| Cautraspuns a întrebat:

Am nevoie de un sfat... Vreau sa plec urgent in Spania la munca si am nevoie de niste sfaturi:spre exemplu cam ce locuri decente as putea gasi dar si cu salariu atractiv, cat este chiria, daca imi trebuie pasaport, in principiu ce este mai important! Accept orice parere... P. s fundita pentru cel mai complex raspuns!

Răspuns Câştigător
| ellyah a răspuns:

Chiria este intre 200 si 250 euro/camera in Madrid, mai scade daca mergi spre provincie, nu-ti trebuie pasaport dar e bine sa-l iei la tine daca ai, daca nu ai nu e nicio problema, in ceea ce priveste munca...eu unul ma abtin in acest sensnu vreau sa te influentez in niciun fel, insa de munca nu mai este de mult in Spania si mai ales daca vrei sa castigi bine, ma rog nu stiuce inseamnabine pentru tine dar sa faci bani adevarati din munca si munca sa mai fie si decenta nu prea merge.Eu am vrut sa plec de curand in Spania dar am renuntat pentru ca am vorbit cu un amic care este de 7 ani acolo si care acum sta in Romania pentru ca acolo nu mai merge nimic. Daca nu este musai sa mergi in Spania eu ti as recomanda Germania sau Cipru, ambele merg bine si se fac bani frumosi. Daca mai vrei sa stii ceva anume si cunosc aspectul, posteaza aici si o sa revin cu lamuriri.

7 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

In primul rand este foarte prost platit acest job pentru 8-10 ore.
in Spania ca ospatarita si mai ales vara poti castiga 1500 euro intr-o zona turstica, salariul mediu pentru asa ceva in restul anului este de 1100 euro.
cum au zis si ceilalti in Sp nu este de munca cam de vreo 2 ani, daca vrei sa pleci te-as sfatui sa mergi la cineva cunoscut si nu de capul tau sau prin agentii. sa-u mai vazut cazuri in care fetele au fost duse la produs fara voia lor. eu nu as fi avut curaj sa plec singura in lume.

| perro12 a răspuns:

Chiria incepe de la 200 de euro si creste in functie de zona in care se afla. Locuri de munca... daca vei cauta in domeniul constructiilor sau iarna din decembrie-ianuarie in algricultura (50 de euro pe zi, la cules masline). Nu-ti trebuie pasaport pentru a trece la vama, doar buletinul(suntem in U. E.), dar pentru ori ce eventualitate ia-ti si pasaportul. Daca nu ai prieteni ce sa te ajuta primele luni pentru acomodare nu te duce, deoarece nu stii in cat timp gasesti de lucru (mai ales cu criza) si pana gasesti chirie etc.

Sper ca ti-am putut si de folos.Sunt in spania deci sunt aproape de realitate raspunsurile.

HF

| Cautraspuns explică:

Pai am cautat pe net si m-am documentat despre cameriste...am inteles ca sunt platite in jur de 700-1000 Euro si as fi vrut in Spania deoarece cunosc limba...In schimb in Germania si in Cipru nu stiu cat de mult se vb engleza ca sa ma pot intelege cu ei sau ca ce mi-as putea gasi de munca. Ellyah revino cu niste sfaturi te rog!

| Cautraspuns explică:

Mi-am gasit ca si ospatarita in Cipru(700 E+bacsis) si camerista in Grecia(700 E). Dati-mi un sfat ce sa fac! Urgent! Sa nu uit de la firma de legatura mi s-au cerut 150 E...transportul separat...

| Cautraspuns explică:

Oferta job:
Grecia, Insule Grecia, Cipru, Germania


Camerista la hotel- Grecia. Salariu 700-750 EURO/luna.Program de munca 8-10 ore/zi. Limba engleza nivel mediu.

Ospatarita - Cipru. Salariu 700+bacsis. Program de munca 8 ore/zi, 6 zile/saptamana.Limba engleza nivel avansat.


Va rugam sa ne trimiteti o fotografie recenta prim-plan cu dvs.

Va rugam sa ne spuneti cat de repede ati fi pregatita sa plecati pentru jobul pentru care ati optat.

Adresa firmei noastre: Str. Dinicu Golescu, nr. 39, Bl. 5, sc. B, ap. 34, parter, sector 1, Bucuresti (langa Gara de Nord).
Telefoane:
0371/032. 048
0311/020. 950
0763. 663. 243
0726. 688. 097

Actele care va trebuie pentru dosar sunt urmatoarele:

Copii dupa:

Buletin identitate
Diplome si certificate de calificare
Carte de munca
Certificat de nastere
Cazier-ORIGINAL
Adeverinta medic familie ca sunteti apt de munca ·
2 poze tip pasaport
2 dosare cu sina
Certificat de casatorie daca este cazul

Procura speciala in caz de copii

Asigurare medicala

Cat de repede veti pregati actele, atat de repede puteti pleca si pentru job-ul dorit.


Asteptam raspunsul dvs.
Va multumim!
(asta este mail-ul de la ei)HELP!

| LauritaLaurash a răspuns:

Eu am aici in spania 11 ani si sfatul meu este ca mai bine cauti in alta parte ca in spania se cam simte criza.eu am muncit pana acum 6 luni intr-o retea hoteliera intr-o zona turistica.si nu prea se gaseste de munca in timpul asta doar in camp si depinde ffff mult de vremea, adica cand ploua nu muncesti.si ca sa vii aici doar ca sa supravietuiesti nu cred ca iti convine