| 00000000000000000000111111111122222222223333333333 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care au fost cu avionul. unde este mai bine sa iti cumperi biletul online sau agentie? Si daca il cumpar dus intors din Romania in Germania mai trebuie platit inapoi?

Răspuns Apreciat de Editori
| mihai69 a răspuns:

Online ai șansa să prinzi cele mai bune prețuri, mai ales dacă ești abonat la newsletter la câteva companii aeriene (pentru oferte). Pe portaluri de rezervări și / sau la agenții mai dai și un comision celor care intermediază tranzacția.
Biletul dus-întors se achită o singură dată: la cumpărare.
Zbor lin!

3 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Poti gasi destule oferte si pe internet. Cand am plecat spre Germania acum 2 ani, am cumparat online de pe https://wizzair.esky.ro/. Daca il iei online ori de la agentie, se plateste tot biletul dus-intors. Ai putea sa iei doar un drum, desi la intoarcere posibil sa fie mai scump, nu se stie niciodata.
La orice dus sau intors inainte de a pleca se va face check-in-ul online, in aeroport este mai scump.

| mgtow a răspuns:

Eu l-am luat atat online cat prin agentie, la agentie e putin mai scump pentru ca e un intermediar care iti face rost de bilet, si online e plata sigura direct de la compania de zbor dar sa-l iei din timp asa e mai ieftin

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Pai daca te duci la agentie o sa-l cumpere online la fel cum ai putea sa o faci si tu plus niste taxe pentru ei, deci cumpara singur online ca iesi mai ieftin. nu uita sa iti faci check-in tot online... daca cumperi dus-intors o sa ai doua bilete de avion, unul dus, unul intors deci nu mai platesti nimic cand vi inapoi...