|

Am o intrebare pentru cei care cunosc cat de cat Londra. Voi avea ocazia sa-mi petrec aproximativ 36 de ore acolo.Cam ce ar fi esential sa descopar in intervalul asta scurt din farmecul orasului?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

36 de ore e extrem de putin pentru asa un oras, dar:
treci pe langa buckingham. nu pierde prea mult timp pe acolo, holbeaza-te putin la aurul de pe gard si minuneaza-te de grandomania care e pe-acolo. Apoi Big Ben! fa-ti multe poze la big ben, mereu pozele alea imi dau o stare foarte faina:d si ies foarte artisticelaughing eu nu am apucat sa ma dau in london eye, dar fa-o tu! trebuie sa fie extraordinar. plimba-te pe london bridge si uita-te la oameni, mie asta imi place sa fac cel mai mult cand ajung intr-un oras nou: sa ma uit la fetele oamenilor si sa le observ expresia, asta e framecul fiecarui oras, asa ii simti cu adevarat atmosfera.
Daca crezi ca ai timp sa ajungi si la windsor, du-te, e un loc superb, dar ai pierde timp cu drumul pana acolo, e putin departe de londra.

Daca ajungi la londra si nu te duci in Hyde parca, ajungi degeaba la londra. e unul dintre cele mai frumoase parcuri in care am fost vreodata. eu am adormit putin acolo pe iarba!:d e foarte frumos, mai ales ca toata lumea e linistita, oamenii se plimba, cainii alearga pe acolo, copiii joaca fotbal... NU pierde hyde parca!

Iar asta am lasat-o la urma: Madame Tussauds! Madame tussauds e londra! stai ceva la coada, dar merita fiecare minut si fiecare ban.

Si normal ca trebuie sa te duci si intr-un pub englezesc, ca sa termini frumos excursia... cu bere

1 răspuns:
| a răspuns:

Mda...mergi la london eye, big ben, buckingam si daca mergi pe london bridge o sa te simti ca si cand meri pe podul grand in bucuresti. Colegul cred ca se refera la tower bridge care este la aproximatic 1. 5km de london bridge
Mai mergi la london doungeon care se afla si el langa London bridge. mai poti merge la madamme tussauds. poti cumpara bilet la London eye, doungeon si madamme tussauds cu 40 lire pe net si iesi cam la jumate. numai bine si spor la vizitat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează