|

Am sa merg pentru un weekend in Cluj, deci as avea nevoie de cazare.Am gasit pe internet un hotel care pare convenabil dar as vrea totusi sa ma informez daca a fost cineva la respectivul hotel si mai ales daca a fost multumit.Hotelul se numeste Fullton si se afla in centrul istoric al clujului.Astept parerile voastre, merci...

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut. Eu locuiesc în Cluj.
Hotelul este decent. Deşi aparent este în centrul oraşului, e destul de complicat accesul cu maşina pe strada aia.
Dacă ţi-l permiţi, e ok. De acolo, din spatele străzii Memorandumului (unde se află hotelul Fullton) poţi ajunge cam la orice obiectiv important din Cluj pe jos în maxim 10 minute (ok, 15 dacă eşti mai lentă în mers).
Totuşi, sfatul meu e să încerci să cauţi hoteluri aflate în cartierele Mărăşti sau Mănăştur. Costă 14 lei abonamentul pe o săptămână pe o linie de autobuz însă hotelurile din aceste cartiere (în special din Mărăşti) sunt mult mai ieftine. Acest hotel este chiar foarte scump.
În rest, dacă mai vrei să ştii ceva, zi-i tare şi te-ajut dacă pot.
Salut.

1 răspuns:
| a răspuns:

Draga Ioana,
Banuiesc, dat fiind sensul intrebarii, ca vii dintr-un loc de dincolo de Carpati!---nu-ti fa probleme asupra calitatii conditiilor (servicii, igiena)oferite de oricare dintre hotelurile Clujului pentru ca, asa cum se spune "omul sfiinteste locul ", vei avea senzatia ca, aici, te aflii intr-o alta tara (mai dinspre vest!---oamenii sunt mai educati si cu mai mult bun simt )

Fullton-ul are un website cu o galerie de poze (in stanga paginii)http://www.fullton.ro/despre_noi.htm--- este, dupa cum vezi, un hotel "in spiritul" zonei unde se afla amplasat!
Numai bine si un weekend placut la noi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează