|

Buna! As vrea sa stiu ce hotel va place cel mai mult din Mamaiatongue si de ce.adica in c zona e amplasat cum este mancare.cum sunt conditiile de cazare. cel mai bun si detaliat rasp primeste Fundita si Votuletzlaughing)

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt foarte multe hoteluri in Mamaia care au iesire direct pe plaja cum ar fi Hotelul Vega sau cu iesire direct pe faleza Hotelul Mamaia, iti pot recomanda un hotel in centru statiunii cu iesire spre malul lacului Siutghiol, toate sunt hoteluri de 5 stele cu un confort deosebit si gazde foarte primitoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu sunt din constanta si nu as trece prin mamaia nici sa ma bati. in nici un caz nu as face plaja in mamaia. e plin de rromi, cocalari si pitipoance ieftine. de ce nu pleci din tara? grecia, turcia. eu fac plaja in navodari, e mult mai igienic si mai sigur. precizez ca nu ascult manele si nu port tricouri cu inscriptii sclipicioase. daca in schimb tu esti genul asta, distractie placuta la mamaialaughing) eu nu cunosc nici un constantean cu bun simt care sa faca plaja la mamaia, mai degraba la piscina.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează