| Anonimaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Bună, as vrea si eu sa stiu (fără mișto) cam cat ar costa un bilet de avion București Londra, mai ieftin așa. Cam cat ar costa unul luat din timp si cam cat ar costa unul luat cu o lună, două înainte de data plecarii? As vrea tare mult sa stiu. Am căutat și nu am prea găsit, erau doar prostii și aberații ce trimiteau către alte lucruri. Sunt foarte hotărâtă să plec la studii în Anglia după bacalaureat si as dori sa stiu câți bani trebuie să strâng pentru a-mi plăti zborul până acolo, pe lângă restul de cheltuieli. Va mulțumesc mult. Dau fundiță.

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cea mai ieftina companie care zboara in Anglia este Ryanair.
Intra pe site-ul lor si cauta. Poti incerca si la alte companii low cost. Intri direct pe site-urile respective.
Desi, faptul ca esti TU hotarata sa-ti continui studiile in Anglia nu-ti si garanteaza ca esti admisa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Intra pe site la Rynair sau Wizz air... Ofera cele mai ieftine zboruri catre Londra. Sa iei in considerare ca preturile care le vezi nu includ bagajul de cala care trebuie platit suplimentar.

Plus vei vedea ca difera extrem de mult preturile in functie de ziua in care il iei, de luna in care il iei samd.

In august va fi mai scump decat in octombrie. Duminca mai scump ca marti samd.

Oricum un low cost catre Londra poate costa si doar 200 lei

| mihai69 a răspuns:

Costul poate fi oricât într-o plajă de la circa un euro (nu e caterincă - eu am fost la Paris cu un euro!) până pe la patru, cinci sute. Depinde de companie, de promoții, de tipul biletului, de cu cât timp înainte îl cumperi etc.
Abonează-te la newsletter-ele companiilor aeriene care zboară într-acolo din România (Ryan, Wizz, Blue Air, Tarom, Lufthansa, British etc.) și vei afla de orice promoții au și poți profita de una dintre ele.
Nu e rău să vezi și pe ce aeroport ajungi; degeaba dai 30 euro pe bilet, dar pe urmă te costă 40 Ł să ajungi din the middle of nowhere până în oraș. Plus costul pe bagajul de cală, că pentru plecare la studii, ai nevoie de cel puțin o valiză mare.