|

Buna! Pentru cei care ati fost in Istanbul, ce este frumos de vizitat? Si as dori muuulte informatii care ar trebui sa le stiu despre ce se intampla pe acolo.Cum sta treaba cu preturile,mancarea,populatia, etc. Funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca scrii pe google atunci sigur merge am incercat acum---ex. scrie orasul celor 1001 moschei si apoi celelate si merge-- da cand cumperi ceva se negociaza in general, la imbracaminte nu este nici o restrictie preturi acceptabile--merita vizitat am fost de multe ori o sa merg si in vara aceasta--un drum dus intors din Bucuresti 300 lei, cazare gasesti de la 13 euro in sus, mincarea eftina si buna o ciorba 1-1, 5 euro--felul doi 3 euro.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Www.Istanbul – orașul celor 1001 de moschei. www.Istanbul, obiective turistice de neratat.
« Ce şi unde mâncăm şi bem în Istanbu
aici gasesti aproape tot ce doresti---eu am fost este foarte frumos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru epurasu):

Site-ul nu merge si sper sa nu faci aceeasi greseala ca painyahiko, cel care mi-a mai raspuns. Vreau detalii cum ar fi am gasit pe net sa nu porti pantaloni, fuste scurte sau tricouri decoltate deoarece poti fii arestat.Sau ca totul se negociaza!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Http://ro.wikipedia.org/wiki/Istanbul
Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CreepyDarkness):

Nu ai inteles! Eu as dori niste informatii de turism, lucruri importante, nu despre trecutul ei sau despre regii sau denumirile din trecut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează