|

Bună seara. Vara aceasta vreau să merg împreună cu iubitul meu la mare, însă nu vrem în România și ne-am gândit la Grecia/Bulgaria. Am găsit foarte multe pachete promotionale, bilet avion+cazare 7 zile la un pret relativ mic, credem noi (400€). A mai fost cineva in astfel de vacante prin agentii de turism? Se merită, daca nu e fake? Multumesc anticipat!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de agentia de turism, o agentie serioasa nu face treburi din astea

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai întâi, verifică agenția pe sediul ANAT să fie certificată de ministerul turismului. Așa te ferești de țepari și fake-uri. Evită sait-urile de cupoane / vouchere de reduceri. Chiar dacă unele sunt reale, „produsul" pe care îl primești la preț redus e posibil să fie ceva care în condiții normale nu s-ar vinde (camere proaste, hoteluri vechi etc.).
Când cumperi un sejur, vei semna un contract de prestări servicii - citește-l cu atenție! Nu vei putea cere altceva decât ceea ce scrie acolo că vei primi!
Informează-te bine asupra tuturor aspectelor privind sejurul - de multe ori un preț afișat de (să zicem) 400 €, ascunde faptul că mai ai de plătit 95 € taxe de aeroport, că nu ai șezlong pe plajă gratuit, că... etc. Și atunci poate e mai convenabil un sejur de 500 € care include tot ceea ce ai nevoie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Agentiile de turim cu asa ceva se ocupa.
Cauta una serioasa care are un sediu, mergi la ei si semnezi contractul.
Poti sa te informezi si pe amfostacolo.ro cu privire la locatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează