| xCrazyWolf a întrebat:

Ce hoteluri imi recomandati pentru concediu la vara? Sa nu fie departe de Romania (excluse de la noi din tara), din Bulgaria, Turcia, Grecia. Si un pret acceptabil, de preferinta all inclusive.

10 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Arunca un ochi pe booking.com

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Inseamna ca stii toata Romania, iti recomand Vama Buzaului si Bucovina.

| Nickname1890 a răspuns:

Eu iti recomand cu mana pe inima Rixos Premium Belek din Turcia. Singura problema este pretul putin cam maricel.

| kiv1990 a răspuns:

Hotel: Booking.Com - Economie de maxim 75% pe rezervare

| marcous a răspuns:

Nu-ti recomand Bulgaria. Este cea mai proasta alegere pentru un concediu. O tara mai urata ca Romania si plina de tepari.
Incearca in Grecia in Thasos la Vila Lenna. Nu este all inclusive dar cazarea este extrem de ieftina. + ca ai de vizitat acolo cat nu vezi in Bulgaria si Romania la un loc happy (numai insula Thasos are 100 km de litoral)

| Gabryel98 a răspuns:

Eu iti recoman cam toate hotelurile de 4 stele din Bulgaria (nu dau nume)... aproape toate au all inclusive si preturile sunt mult mai mici decat in Romania

| Mitrea_Valentina_1986 a răspuns:

Nessebar beach Bulgaria

| Tonea_Razvan_1986 a răspuns:

Sfatul cu www.booking.com nu este okay, romanii au tarife mult mai bune decat tarifele de pe booking pentru destinatiile respective.Pe langa recomandarea de a trimite solicitarea ta catre o agentie de turism din top 5 pe tara, depinde de bugetul tau, in Bulgaria iti recomanda Riu Dolce Vita la Nisipurile de Aur, iar in Sunny Beach Club Hotel Evrika, Barcelo Royal Beach si Iberostar Sunny Beach.
In Turcia sunt foarte multe, daca mergi doar cu masina pana in Kusadasi, atunci ai acolo Aqua Fantasy sau Batihan Beach tot in zona. Daca preferi avionul pe cursa charter, atunci in Antalya ai foarte multe, recomand Crystal de Luxe Kemer, Rixosurile toate, Delphin toate mai putin Botanik Garden.
In Grecia iar depinde dar un hotel foarte ok este Alea Suites din Thassos cu pret foarte bun si pe Paralia ar fi Mediteranean Village.
Pe Halkidiki, adica tot pe partea continentala sunt iar mai multe ok, recomand Porto Sani Beach sau Simantro Beach.

Pe insule ai slava Domnului cel putin cate 5 hoteluri foarte bune pe fiecare insula, ca insula recomand Creta.Vezi ca a fost introdus anul acesta charterul pe Mikonos daca esti amatoare de cluburi si distractii...

| Adyyyyy2005 a răspuns:

Aaaam... Stiu, suntem in 2015, nu mai ai nevoie, dar o recomandare: Ikos Olivia sau Ikos Oceania, dar au preturi cam mari. Sau Blue Lagoon Princess. Sper ca te-am ajutat!
P.S. Am raspuns pentru vara 2015.
Ahhhh, era sa uit de Nana Beach! Acolo e suuper! Acolo este pozata poza mea de profil!

| petrutsoso a răspuns:

Trimite o solicitare la agentia www.o9vacanta.ro.
au preturi mai mici ca booking.com