| Alexandra37859 a întrebat:

Eu cu familia mea aveam in plan sa mergem la munte acum cateva saptamani si intruna se amana pentru ca nu sunt banii necesari! Noi nu suntem bogati, dar nici saraci in adevaratul sens, si nu stiu cum,, sa avem bani,, deci imi puteti da o idee? Va rog! Si daca nu stiti nu raspundeti! As vrea sa le fac o surpriza pentru marti si miercuri (ei stau acasa in aceasta data)
multumesc!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Vacante exista pentru toate buzunarele, trebuie doar sa faceti alegerea buna

| Deealovestpu a răspuns:

Buna! Am fost si eu recent cu ai mei la munte in Brasov big grin Sa stii ca preturile nu sunt atat de piperate. Daca vrei imi poti spune bugetul tau si iti spun la cate zile si la ce servicii te-ai incadra.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mersul asta la munte, e de mai multe feluri. Pentru unii, inseamna mers 30-100km, si dormit la o pensiune/cort.
Pentru bucuresteni, inseamna sa iasa din aglomeratia de capitala, sa faca ambuteliaje pe drumurile spre jud. Brasov, si sa stea tot intre bucuresteni, dar la aer curat, sa sparga mii de lei (sau euro) in 2-3 zile, apoi sa se 'aglomereze' inapoi spre casa.
Pentru mine, mersul la munte inseamna sa urc unul din cele n masive muntoase din zona, si sa fac un gratar/picnic pe acolo, iar seara sunt inapoi acasa.
Deci, spune-ne ce fel de 'mers la munte' vreti voi. Un gratar la 100km il faci cu 300 de lei pentru toata familia, cateva zile la hotel + un drum peste 200km deja e o oarecare cheltuiala.

| Legend123 a răspuns:

Acum trebuie sa intelegi ca daca nu sunt banii necesari, nu sunt. parintii tai poate au niste bani pusi undeva insa vor sa stranga mai multi pentru a avea o vacanta mai frumoasa in care sa te distrezi mai mult, nu incerca sa fii grabita, parintii tai stiu ce fac, ai incredere in ei happy

| Alexandra37859 explică:

Dau funda!