| Louuder98 a întrebat:

In septembrie de la 1 pe 16 trebuie sa plec la Roma iar cele mai ieftine bilete gasite pana in prezent sunt la blue air, doar ca ei au acea limita la bagaj, si anume 10 kg bagaj de mana. Am inteles ca este voie cu o singura piesa de bagaj care trebuie sa cantareasca 10 kg,insa am aflat de la cineva ca pe langa acel bagaj se poate lua si o gentuta mica (telefon,pastile, acte). Stie cineva cum este de fapt corect?
Btw, stie cineva in ce perioada ar trebui sa iau biletele ca sa le prind la pret ok?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, se mai poate lua poseta sau borseta de drum (pentru acte, bani si medicamente), care nu trebuie sa cantareasca mai mult de jumatate de kilogram, ca altfel se considera bagaj si esti taxata la greutate.
Biletele astea super ieftine vin totdeauna cu conditii de acest gen, iar daca nu-ti convine, poti sa-ti cumperi bilet nromal, ori, te pun i sa platesti extrakilograme de te ustura buzunarul.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Ma tot intreb cum cineva iti poate cantari cele 10 kg...

Majoritatea se uita la valiza si daca pare burdusita sau nu intra in anumite dimensiuni, abia atunci si fac oamenii probleme.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru cristimihailov):

Daca te intrebi de ce nu stai jos si inveti pe altii din imaginatie?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Google + bagaje site oficial blue air. Astia au sigur, cred ca si alte companii. Aici vad ca iti raspund biciclisti.

| NAT0 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=KGPWaS6XogQ
Distracție plăcută.

| dannys a răspuns:

Urmareste oofertele si pana in septembrie o sa-ti gasesti si cu 9.99 £ oferta.Eu cu 20 de euro (biletul dus - intors) anul trecut in octombrie plecat si noiembrie intors am fost tot in roma dar am prins oferta cu o luna inainte.Si poti lua cu 10 euro in plus bagaj de mare de mana si un rucsac in loc de geanta(eu geanta de umar am avut-o in rucsac).Te poti uita si la wizz air ca si aia au zboruri Bucuresti - roma.

| Miss25JK a răspuns:

Cu cat mai din timp, mai repede cu atat mai ieftine, apoi am auzit undeva ca daca iti stergi istoricul browserului, cookies si cache inainte de a intra pe site-ul de unde vrei sa cumperi biletul este mai ieftin. Nu ma intreba ce legatura are ca nu stiu, dar am vazut undeva in life hacks.

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Eu am venit in Romania luna trecuta avand bagajul de mana cu mult mai greu de 10 kg. si un rucsac in care am avut laptop, tableta, o pereche de adidasi... nu am avut nici o problema

| Lola203 a răspuns:

Incearca cu Ryanair, este o companie low cost, dar conditiile sunt decente. Eu am zburat la Roma cu 8 euro happy Ai voie cu un bagaj mic de mana(nu se specifica greutatea, doar dimensiunile) dar eu am calatorit de vreo cateva ori cu un bagaj mai mare decat trebuia si nu mi-a zis nimeni nimic. Mai poti lua o geanta de mana, in care poti baga destule chestii. In orice caz evita wizz air. E ok ca vrei sa cauti din timp biletele, dar cred ca e totusi prea devreme daca vrei sa calatoresti in septembrie, cu 2 luni inainte cred ca e suficient. Calatorie placuta!

| Louuder98 explică (pentru Lola203):

Nu am gasit la Ryanair sa aiba cumva traseu Iasi Roma direct..si incerc sa evit zborurile cu escala.