| IuliaaD a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru cei ce obisnuiesc sa cumpere bilete last minute. As vrea sa imi iau pentru luna septembrie o vacanta in barcelona si as fi vrut sa cumpar de pe acum biletele pentru a le lua mai ieftine insa nu am banii necesari acum si peste o luna sau cand ii strang eu e posibil ca biletele sa se scumpeasca destul de mult. Si ma gandeam si la posibilitate de a tine banii pana la vara si poate sa cumpar bilete last minute. Dar care sunt sansele ca la vara sau cu cateva zile inainte de vacanta sa prind biletele ieftine? nu as vrea sa stau pana atunci si pana la urma sa raman si fara bilete. Ma poate ajuta cineva cu informatii legate de biletele last minute? Pot prinde o oferta buna chiar si vara?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai vorbit atata de bilete că ai uitat sa spui la ce. Tren, avion, autocar.

| IuliaaD explică (pentru darrio2007):

Nu mi-am dat seama ca nu am precizat. avion

| mihai69 a răspuns:

Oferte „last minute" apar oricând - problema e dacă poți să accepți ceea ce oferă. Pentru că e vorba despre bilete pe care nu le-a vrut nimeni altcineva, poate nici cu un preț deja redus. Atunci agențiile caută să le vândă chiar și la un preț mai mic decât cel cheltuit de ei ca să le obțină. Mai bine o pierdere mică decât una totală, nu?
Pe de altă parte, acum poți beneficia de oferte „early-booking" cu reduceri destul de mari și adesea cu posibilitatea plății în cel puțin două rate (avans + rest).
Vezi ce te avantajează mai mult.

| IuliaaD explică (pentru mihai69):

Multumesc :*