|

Buna TPU... sper ca ma puteti ajuta.Sora mea a trimis pe 22 decebrie un colet din Anglia, dar acesta nu a venit inca.Au trecut 13 zile si stiu ca a fost o perioada in care posta nu a lucrat dar intr-o saptamana trebuia sa vina. Daca aveti vreo idee de ce nu a venit va rog sa ma ajutati.Va multumesc.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sa mearga ea la posta de unde a expediat coletul, cu hartia de insotire (exemplarul ei) si sa intrebe care este situatia.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

A trimis prin Posta Romana sau prin coletarie? Gen Atlassib.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Posibil sa se fii pierdut pe drum, ca se mai intampla sau datorita sarbatorilor vine cu intarziere. Cel mai bine ar fi ca persoana care a trimis coletul sa se prezinte la posta si sa vada care e problema cu coletul trimis.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vezi Reclamatii la posta servicii externe http://suport.posta-romana.ro/index.php?languageid=2 intreaba acolo, cred ca trebuie sa iti creezi un cont personal
Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, dureaza maxim 4 zile, ca nu este tren direct.
din Sibiu pana in Franta (regiunea de est a Frantei : Lyon) dureaza mai mult de o zi, cu vreo 3 schimbari de tren. Apoi iti trebuie un tren spre Avignon (SAU spre nordul Frantei la GAra de Nord din Paris) apoi din una din acele 2 gari iei trenul EUROSTAR care circula pe sub Canalul Manecii pana in Anglia. Acest tren face legatura cu Anglia incepand din 1994. Il mai poti lua din Belgia (prin Bruxelles). In cazul asta mergi din Romania in Belgia, apoi din Belgia iei trenul de viteza Eurostar. Sper ca ai reusit sa descifrezi explicatiile mele...
E cam scump cu trenul dar e super. Pentru copii si cei pana la 25 de ani e mai ieftin, pentru cei trecuti de vreo 60 de ani e mai ieftin din nou.
Exista Interrail Pass care iti asigura cateva reduceri de pret, detalii la Agentia de Voiaj CFR si chiar pe Internet.
Drum bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează