|

Buna, TPU. Stiti vreun all-inclusive in Varna, Bulgaria ieftin si bun, pentru vreo 3 zile din 28-29 pana pe 31?

De preferat sunny beach sau nisipurile de aur, dar merge si altundeva.

Multumesc. Dau funda

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Varna (și Nisipurile de Aur - Zlatni piasatsi) sunt în nordul litoralului BG, Sunny Beach (mult) mai la sud.
Așadar, ar fi bine să te hotărăști cam pe unde vrei să mergi, vreo două trei ore de drum în plus printr-o țară cu alt alfabet decât ești obișnuit să citești, contează.
În al doilea rând - A.I. ieftin înseamnă condiții mediocre de cazare și foarte proaste la mâncare. Din păcate, conceptul A.I. a mers cam în scădere de calitate, mai ales pe partea de alimentație, în ultimii ani la ei.
Sincer, eu ți-aș sugera un hotel din Albena (dacă nu cauți distracție, cluburi, chestii din astea - ci doar relaxare), preferabil de trei stele sau chiar patru (Nona, Mura,.Com etc.)
O variantă ceva mai scumpă dar net superioară ar fi în Nisipuri, orice hotel din lanțul Grifid (Arabela, Vistamar, Bolero...) sau Sol. Aici ai și avantajul că e mai multă animație.
Dacă totuși vrei musai ceva foarte ieftin, caută în Balcic.
PS tot foarte ieftin poți găsi chiar în Varna (ar fi cam cum ai sta la noi la Constanța) - au plajă ok, doar că e posibil ca hotelul să nu fie aproape de ea. Însă nu există ofertă de A.I., doar cu mic dejun. Însă ai unde mânca, la prețuri foarte bune și ieși chiar mai bine decât cu bilet la A.I., plus că poți alege orice vrei să mănânci, nu doar din câteva feluri care sunt la bufetul A.I. Exemplu - Hotel Briz 2.

| explică (pentru mihai69):

Știam ca sunny beach e departe de nisipurile de aur, dar aveam oricum GPS. Am fost în nisipurile de aur la un hotel de 3 stele, nu cu A.I., doar mic dejun. Gazda a știut românește, deci a fost mai mult decât perfect. A fost superb, ne-am bucurat de timpul destul de frumos, ne-am relaxat intr-adevăr. Mulțumesc de sugestii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Scrie detaliile acestea pe google gasesti ceva!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hotel Hrizantema

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează