| elena3179 a întrebat:As dori sa ma mut in Brasov sau Oradea in urmatoarele 2-3 luni. Ce zone ar fi mai sigure/linistite in aceste orase? Sunt anumite zone de evitat? Eventual niste pareri pro si contra pentru fiecare dintre cele doua orase? Multumesc.

3 răspunsuri:
| Crisstinayy12 a răspuns:

Heeei! Eu iti recomand Oradea. Este un oras foarte frumos, social, dragut. Stiu asta pentru ca chiar locuiesc aici! Lumea este foarte buna si peisajele sunt frumoase. Si aici este destul de linistit( nu stiu exact la ce te referi). In schimb, Brasov nu ma impresioneaza.

| REMiXDJ a răspuns:

Oradea mult mai bun decat Brasov.In Oradea lumea se misca cu afaceri - e un oras dinamic.Brasovul e varza - e un oras mort si sunt zile cand in oras miroase aerul foarte urat - nu mai Brasovul ca altadata.In Oradea cauta zone de blocuri cu 4 - 5 etaje maxim care sunt aproape in zona supermarketurilor. Uita-te la blocuri la fatada, uitate la tabelele de la intretinere daca au datorii mari pe scara, daca scara arata curat si au multi tras gaz de centrala. Apoi pui anumt in fiecare cutie postala ca vrei sa cumperi apartamentul si ca oferi pret bun.Asa se face.Cumpara doar etaj 1 sau maxim 2. Uita-te si daca zona blocului are parcare si daca din parcare este acesibila usor scara blocului.Important este si daca este spatiu liber pe scara si in fata usii ca sa poti baga mobila.De evitat blocurile care au scari inguste si care au balcoane mici.Asa se cumpara un apartament bun.

| venividivici2017 a răspuns (pentru REMiXDJ):

Si ce sa faci in Oradea? Sa te sfideze haimanelele lui Nicula cu Ferrari? Sa te accidenteze mortal pe trecerea de pietoni fiindca era drogat si apoi sa iasa din puscarie dupa un an pentru "buna purtare"?!