|

Care este cea mai rapida si mai ieftina modalitate de a ajunge de la aeroport la Viena? Ce-mi recomandati, CAT-ul, S-Bahn-ul sau exista autocare? Vreau sa ajung in zona centrala (Karlsplatz). Multumesc!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Te lasa fix in centru, (Landstrasse/Wien Mitte) unde iesi la picior la plimbare sau schimbi cu un metrou spre ce directie vrei tu. O sa fii suprins de cat de simplu e. Cu CAT-ul poti face si city check-in a propos! http://www.cityairporttrain.com/fahrplan/ubahnplan/

4 răspunsuri:
| a răspuns:

CAT e cel mai scump, dar cel mai rapid. Poţi face check-in dacă mergi cu companie mare, nu cu lowcost. Autobuzul e cel mai ieftin. În rest, Internetul e prietenul nostru - http://www.viennaairport.com/......bsite.jart

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am mers cu CAT-ul. E cel mai ieftin, dureaza 15 min, il iei direct din aeroport, nu iesi in strada, foarte civilizat, stii sigur ca ajungi. Pe mine m-a ajutat sa vad orasul intr-o singura zi (aveam doar escala in V.)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Si eu fac tot escala la Viena si vroiam sa stiu ce e mai ieftin pentru ca m-am uitat pe preturile de la CAT si pare mai scump decat S-Bahn-ul. Totusi, daca face doar 15 minute, incep sa cred ca e cea mai buna solutie. Unde exact opreste in Viena, la ce statie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-Bahn!
CAT-ul e scump. Cu S-Bahn e mai ieftin (3 euro), schimbi doar o singura data si ajungi la Karlsplatz. Dureaza vreo 25-30 minute.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează