|

Ce curs trebuie sa urmez pentru a ajunge stwardesa? ce facultate m-ar ajuta ca sa pot ajunge stwardesa?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu iti trebuie facultate. am o prietena, a facut cursurile, lucreaza la bluair si e f. multumita.
Pentru a deveni insotitor de bord, este nevoie sa urmezi cursuri speciale de pregatire. Acestea pot fi facute la Scoala Superioara de Aviatie Civila, iar pentru a te inscrie este obligatoriu sa fi implit 18 ani, sa ai diploma de bacalaureat si sa fii sanatoasa tun. Pentru a fi admisa, la testele de limba engleza si geografia Romaniei si a Europei trebuie sa iei minimum 7.
Daca treci de testele preliminarii, incepe pregatirea teoretica. Aceasta dureaza 192 de ore, adica echivalentul a 32 de zile lucratoare si costa cam 1200 de euro. Notiunile predate la cele 12 materii, printre care doua limbi straine (dintre care engleza este obligatorie), legislatie aeronautica si proceduri de urgenta sunt verificate saptamanal. La finalul cursului se dau exemene finale la care e sa iei minimum nota 7.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Iar voi primi stupizi cu gramada dar repet: care-i interesul sa faci o facultate ca sa servesti sandwich-uri si bauturi intr-un avion?
In occident cursurile sunt organizate de companiile aeriene. In Romania e indicat sa faci o facultate, cica. Bietii tineri...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează