|

Dau fundaCheck-in-ul online la wizz air cu cât timp înainte poate fi făcut gratuit minim, dacă îl fac la aeroport e tarziu?

Și încă ceva bagajele de cala ce măsuri pot avea, cele de 10kg pot avea aceleași măsuri ca și cele de 20/32 kg? Când am rezervat scria ca pot lua un troller de 10kg, dar eu am luat bagaj de cala nu wizz priority

Bagajul de mana dacă are cu 3-4 mai mult in înălțime ma taxează? Pentru no show se percepe ceva comision? check in pentru bagajul de cala platit ma va costa?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

La Wizz nu faci check in în aeroport ca te costa. Faci online în funcție de bilet cu 30zile sau 48h înainte și pana la 3 ore înainte de zbor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Check-in gratuit la Wizz faci cu cel mult 48 h înaintea zborului. La a/p te costă, dar poți să-l faci şi acolo dacă n-ai putut altfel.
Dacă ai plătit bagaj de cală (nu din cel de mână de 10 kg pe care mai nou îl pun tot la cală!), poate avea orice dimensiune (mă rog, în limite rezonabile).
Bagajul de mână care nu intră în "calibrul" lor de bagaje este taxat.
Pentru no show nu plăteşti nimic, poerzi doar banii pe bilet.
Bagajul de cală plătit nu te mai costă nimic în plus.
Toate informațiile astea le găseşti şi pe sAituL lor - www.wizzair.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa faci check-in-ul in aeroport platesti. daca vrei sa il faci gratis il faci online de unde ai cumparat biletul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si la bagajul de cala stiu ca nu conteaza dimensiunile. doar la cel de mana conteaza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează