| Vidacu69 a întrebat:

De unde as putea sa iau trenul, sau autocarul până in Italia? Si cat m-ar costa, dar cu avionul?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| MihaelaDart a răspuns:

Intereseaza-te din localitatea in care locuiesti unde au sediul celor de la Atlassib, acestia fac plecari catre Italia, Spania, Grecia etc.
Te poti interesa cat si de pe site-ul lor cum au plecarile, cat costa biletele, adresa unde au agentia http://atlassib.ro/agentii/
Cel mai convenabil sigur il gasesti la avion, ajungi si mai repede, la fel, te poti interesa pe site de bilete https://www.esky.ro/? gclid=Cj0KEQjw5sHHBRDg5IK6k938j_IBEiQARZBJWpfF-6t2OSocoZgQDKnDU6iUhplmlu2-Xk2Ib2hlpEUaAnF38P8HAQ
Avionul nu are un pret fix ca la un taxi, acum il gasesti cu un pret si peste 10 minute sa se schimbe pretul biletului cu mai mult sau mai putin de cum era inainte.

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

1. din gară. Prețuri peste 100 €
2. de la autogară sau sediul firmei de turism/transport auto călători. Costă cam 50-100 €.
3. prețurile încep de la 5 sau 10 €. E cea mai bună variantă de transport.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cu masina sau trenul mergi doar daca esti tembel la cap si ai prea mult timp de pierdut. Zboruri directe ai din mai multe orase mari si daca iei din timp poti prinde preturi RIDICOLE, gen 15-25 EUR un zbor. Autocar/maxi te costa de pe la 80-90 EUR de regula.

| SasNetRomania a răspuns:

Pe vremuri era 80-100 euro cu autocarul.
iar cu avionul conteaza pentru cand iei bilet, daca iei acum ca sa pleci peste 1-2 luni probabil va fi sub 40 euro.

| Emilia2022 a răspuns:

Daca mai pleci cu autocarul in Romania sau in strainatate, alege o firma care comunica transparent costurile. Eu am incercat mai multe firme, dar am ramas la Elitur Trans. Au fost cei mai corecti. Plus conditiile impecabile de transport, de curatenie. Tin foarte mult la lucrurile astea si nu am fost dezamagita pana acum de ei. Ei fac curse zilnic in Italia, Spania, Franta si Portugalia parca. Daca ai apucat sa iti cumperi biletul si te razgandesti, iti dau banii inapoi.