|

E adevarat ca trebuie sa ai 100 euro pentru fiecare zi petrecuta intr-o tara straina? Ati fost vreunul de curand in calatorii in tari vest europene?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu.nu trebuie sa ai 100 de euro...am fost in multe tari straine.trebuie totusi sa ai niste banuti ca te cam taxeaza tarile straine cu suveniruri,taxi, bilete pentru diferite monumente, etc.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai daca ai bani(multi bani)poti avea si 1000 de euro in fiecare zi.dar daca stii sa te limitezi nu iti trebuie neaparat 100 de euro in fiecare zi, pentru ca preturile nu difera foarte mult fata de a noastre.cu unele exceptii poate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nueste adevarat eu unblu frecvent cu masina proprie de mai multi ani si stiu ce este nu exista si nu stiu cine ti-a spus aberatia cu 100 de euro pe zi asta numa asa daca te pui pe cheltuit si vrei sa cumperi eu stiu ce si sa te plimbi cu diferite transporturi supra cost da poate sa te cheltui si 10000 pe zi depinde in ce scopuri mergi ca si la noi ce naiba iti trebuie 420 ron pe zi nu trebuie neaparat ca taesti ziua si fara 420 ron pe zi se stie asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează